logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Студентка КНТЕУ отримала перше місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт за спецiальнiстю «Харчовi технологiї»

Загальна інформація

Студентка факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ спеціальності 181 «Харчові технології» взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт МОН України за спецiальнiстю «Харчовi технологiї» 2020/2021 н.р., який відбувся 15 квітня 2021 р. у Нацiональному унiверситеті харчових технологій.

У ІІ турі конкурсу взяли участь 60 студентів закладів вищої освіти України (Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Херсон, Суми, Тернопіль), які презентували результати власних наукових досліджень. До складу журі конкурсу увійшли провідні науковці галузі, представники закладів вищої освіти, які готують фахівців за спеціальністю «Харчовi технологiї».

Студентка 4 курсу 9 групи факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Олександра Агапова представила результати наукової роботи на тему «Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин», підготовленої під керівництвом докт. техн. наук, професора кафедри технології і організації ресторанного бізнесу Юдіної Тетяни Іллівни. Олександра переконала конкурсну комісію у високій професійній компетентності та науково-практичній значимості отриманих результатів. За підсумками роботи конкурсної комісії з оцінювання змісту роботи, рівня представленої презентації, доповіді та відповідей на запитання Олександра Агапова отримала почесне перше місце і нагороджена Дипломом І ступеня.

Вітаємо Олександру та її наукового керівника проф. Юдіну Т.І. з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

15.04.2021
433884
4026
остання редакція 22.07.2021
43630