Кращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства визначено!
Загальна інформація
У межах навчання в Навчально-науковому центрі бізнес-симуляції «StartUp-тренінг» КНТЕУ 21 квітня 2021 року відбувся захист бізнес-проєктів студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології».
За звання «Кращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства» змагалися чотири команди студентів 4 курсу ФРГТБ. Запрошені представники стейкхолдерів: Сабіров Олександр Володимирович, начальник технологічного відділу ТОВ «Mamamia», Рутьян Тетяна Володимирівна, керівник кафе «Benicassim», відмітили унікальність, актуальність, креативність представлених бізнес-проєктів та професійність їх розробників.
За результатами презентації та захисту кращим визнано бізнес-проєкт ресторану мексиканської кухні «LaSalsa» (керівник Васільєва Юлія).
У номінації «Найкращий креативний бізнес-проєкт» отримав перемогу проєкт ресторану афродизіакальної кухні «Feeling» (керівник Чеканова Анастасія), у номінації «Healthy бізнес-проєкт» переможцем став проєкт вегетаріанського ресторану «Veganlife» (керівник Свистун Анастасія), а у номінації «Командна робота» – проєкт сімейного ресторану «Vitrail» (керівник Зикова Єлизавета).
Попередньо команди презентували бізнес-проєкти для обговорення в публічному просторі через соціальну мережу Facebook. За результатами online Batle перемогу та диплом «Глядацькі симпатії» отримав проєкт сімейного ресторану «Vitrail» (керівник Зикова Єлизавета).
Шановні студенти, ви усі є переможцями! Кафедра технології і організації ресторанного господарства пишається Вашими результатами і натхненною працею!
Щиро бажаємо реалізації всіх ваших задумів і проєктів!