Студент КНТЕУ - призер конкурсу "Золотий шеф-кухар країни"
Загальна інформація
25-26 травня 2021 р. відбувся конкурс "Золотий шеф-кухар країни", в якому золоту медаль, Гран-Прі у номінації "Чорна скринька" та бронзову медаль у номінації "Золотий шеф" здобув Володін Владислав, студент 4 курсу 20 групи (освітня програма «Готельно-ресторанна справа») .
Переможець професійного конкурсу є дійсним членом кулінарної команди юніорів КНТЕУ, наставником якої є Кнуд Ерік Ларсен, шеф-кухар та керівник професійної асоціації KM Scandinavia (Данія).
Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу щиро дякує Ректорату за можливості розвивати професійні компетентості у наших здобувачів вищої освіти та колегам з кафедри технології і організації ресторанного господарства за колаборацію в освітньому процесі! Пишаємося талановитими студентами і бажаємо нових професійних перемог!