logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студент КНТЕУ - призер конкурсу "Золотий шеф-кухар країни"

Загальна інформація

25-26 травня 2021 р. відбувся конкурс "Золотий шеф-кухар країни", в якому золоту медаль, Гран-Прі у номінації "Чорна скринька" та бронзову медаль у номінації "Золотий шеф" здобув Володін Владислав, студент 4 курсу 20 групи (освітня програма «Готельно-ресторанна справа») .

Переможець професійного конкурсу є дійсним членом кулінарної команди юніорів КНТЕУ, наставником якої є Кнуд Ерік Ларсен, шеф-кухар та керівник професійної асоціації KM Scandinavia (Данія). 

Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу щиро дякує Ректорату за можливості розвивати професійні компетентості у наших здобувачів вищої освіти та колегам з кафедри технології і організації ресторанного господарства за колаборацію в освітньому процесі! Пишаємося талановитими студентами і бажаємо нових професійних перемог! 

26.05.2021
43630
3460
остання редакція 31.05.2021
43630