Тренінг кулінарної команди юніорів КНТЕУ
Загальна інформація
На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся перший етап тренінгів-2021 з підготовки команди юніорів КНТЕУ до участі у міжнародних кулінарних змаганнях.
15 червня 2021 р. у лабораторії ресторанних технологій КНТЕУ розпочались тренінги з практичного відпрацювання кулінарних навичок здобувачів вищої освіти факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу – членів кулінарної команди юніорів КНТЕУ, а також майстер-класи з кулінарного мистецтва від Кнуда Еріка Ларсена (Данія) – наставника команди, члена Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS, міжнародного судді кулінарних змагань, виконавчого директора КМ Scandinavia, члена Асоціації шеф-кухарів Норвегії, професійного шеф-кухаря з багаторічним досвідом роботи у сфері ресторанних технологій.
19 червня 2021 р. завершився перший етап практичної підготовки команди, учасники якої продемонстрували свої професійні навички кулінарів та кондитерів. Під безпосереднім керівництвом наставника приготовано багато базових соусів, напівфабрикатів та ресторанних страв: томатний суп з крутонами; салат зі спаржею, беконом, авокадо та пряною цибулею; мигдалеве морозиво; апельсиновий сорбет; крамбл; соус з лісового горіха та багато іншого.
Висловлюємо подяку наставнику кулінарної команди юніорів КНТЕУ Кнуду Еріку Ларсену за виявлену ініціативу та професійну підтримку команди, а також керівництву університету, зокрема ректору А.А. Мазаракі, декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Н.І. Ведмідь, завідувачу кафедри технології і організації ресторанного господарства Д.В. Федоровій за надані умови, можливості, а також мотивацію та підтримку!
Бажаємо творчих успіхів і натхнення, наснаги у нелегкому творчому процесі!