logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Тренінг кулінарної команди юніорів КНТЕУ

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся перший етап тренінгів-2021 з підготовки команди юніорів КНТЕУ до участі у міжнародних кулінарних змаганнях.

15 червня 2021 р. у лабораторії ресторанних технологій КНТЕУ розпочались тренінги з практичного відпрацювання кулінарних навичок здобувачів вищої освіти факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу – членів кулінарної команди юніорів КНТЕУ, а також майстер-класи з кулінарного мистецтва від Кнуда Еріка Ларсена (Данія) – наставника команди, члена Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS, міжнародного судді кулінарних змагань, виконавчого директора КМ Scandinavia, члена Асоціації шеф-кухарів Норвегії, професійного шеф-кухаря з багаторічним досвідом роботи у сфері ресторанних технологій.

19 червня 2021 р. завершився перший етап практичної підготовки команди, учасники якої продемонстрували свої професійні навички кулінарів та кондитерів. Під безпосереднім керівництвом наставника приготовано багато базових соусів, напівфабрикатів та ресторанних страв: томатний суп з крутонами; салат зі спаржею, беконом, авокадо та пряною цибулею; мигдалеве морозиво; апельсиновий сорбет; крамбл; соус з лісового горіха та багато іншого.

Висловлюємо подяку наставнику кулінарної команди юніорів КНТЕУ Кнуду Еріку Ларсену за виявлену ініціативу та професійну підтримку команди, а також керівництву університету, зокрема ректору А.А. Мазаракі, декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Н.І. Ведмідь, завідувачу кафедри технології і організації ресторанного господарства Д.В. Федоровій за надані умови, можливості, а також мотивацію та підтримку!

Бажаємо творчих успіхів і натхнення, наснаги у нелегкому творчому процесі!

19.06.2021
43630
1326
остання редакція 23.06.2021
43630