ФРГТБ – співорганізатор Всеукраїнського форуму «Міцний Крафт 2021»
Загальна інформація
25 червня 2021 р. викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Вітряк О.П., Антонюк І.Ю. під керівництвом декана факультету Ведмідь Надії Іванівни брали участь у роботі Всеукраїнського форуму «Міцний Крафт 2021», організованого Асоціацією крафтових дистиляторів України – єдиної зареєстрованої національної громадської спілки, що представляє індустрію крафтових міцних алкогольних напоїв в Україні.
Під час панельної дискусії було обговорено нові формати підготовки фахівців галузі в рамках унікальних освітніх програм, які реалізуються на другому (магістерському) рівні вищої освіти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, зокрема на освітній програмі «Крафтові технології» у межах спеціальності 181 «Харчові технології» та ін.
Ведмідь Н.І. запросила провідних фахівців галузі, представників Асоціації до співпраці в рамках неформальної освіти, реалізації дуальної форми навчання та сертифікатних програм.
З метою підвищення кваліфікації крафтових виробників та популяризації крафтової індустрії в Україні та світі на базі унікальної спеціалізованої лабораторії КНТЕУ планується спільний з Асоціацією крафтових дистиляторів України проєкт – сертифікатна програма «Майстер дистиляції».
ФРГТБ КНТЕУ – це інновації, розвиток та перспектива спільно з представниками бізнесу!
Висловлюємо щиру вдячність пані Катерині Лавреновій та пану Павлу Макагону, засновникам Асоціації Крафтових дистиляторів України, за співпрацю!
Бажаємо енергійності, наснаги, розвитку, здійснення всіх проєктів та нових ідей!