logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
img

Навчально-методичне забезпечення дисциплін (обов'язкові компоненти) освітня програма «Міжнародний готельний і ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти

менеджменту готельно-ресторанного бізнесу

Основні компоненти ОП (2023) ПРОГРАМИ СИЛАБУСИ

ОК1 Міжнародний бізнес

Лежепьокова Вікторія Геннадіївна

ОК2 Стратегічний маркетинг у  готельному та ресторанному бізнесі

Романчук Людмила Дмитрівна

ОК3 Revenue менеджмент

Кулик Марія Володимирівна

ОК4 Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі

Охріменко Алла Григорівна

ОК5 HR-менеджмент готелів і ресторанів

Босовська Мирослава Веліксівна

ОК6 Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі

Бойко Маргарита Григорівна

Програма та Робоча програма  практичної підготовки


(2022)


(2023)

04.02.2022
43059
1423
остання редакція 18.09.2023
43059