logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Індивідуальна усна співбесіда

Вступнику

Положення про проведення індивідуальних усних співбесід у ДТЕУ в 2022 році

Індивідуальні усні співбесіди (далі ІУС)  в ДТЕУ проводяться в дистанційно з використанням телекомунікаційних технологій (Zoom).

Електронні заяви на участь у конкурсному відборі за результатами індивідуальної усної співбесіди приймаються до 18:00 26 вересня (додатковий етап)

Графік проведення :

індивідуальні усні співбесіди          до 28 вересня

Інформацію про день, час проведення ІУС, а також посилання на Zoom конференцію ІУС  надсилаються кожному вступнику в електронному кабінеті під час реєстрації електронної заяви в ДТЕУ.

Важливо! ІУС складається один раз і отримані бали  зараховуються на участь у конкурсі за всіма заявами, які були подані в ДТЕУ , саме за результатами ІУС. Тому при  поданні більше ніж однієї заяви за результатами ІУС дата та час буде однаковим.

Результати ІУС в ДТЕУ зараховуються тільки для вступу в ДТЕУ.

Для проходження співбесіди вступнику потрібно заздалегідь переконатися в стабільності та безперервності інтернет-підключення та підготувати пристрій з камерою (ноутбук, планшет, смартфон або ПК з веб-камерою), зарядити пристрій перед включенням до максимуму, камера має бути включеною постійно під час проходження співбесіди.

Ідентифікація особи, здійснюється на початку співбесіди, пред’явленням на камеру документів, що посвідчують особу.

Увесь сеанс зв`язку під час ІУС обов`язково записується, починаючи з моменту з`єднання членів комісії з вступником й до закінчення ІУС.Члени комісії обов`язково роблять оголошення вступнику про те що буде здійснюватися запис сеансу ІУС. Відеозаписи зберігаються в приймальній комісії протягом року.

ІУС з кожного предмета у відповідності з Програмами НМТ з української мови, математики та історії України, проводиться не менше ніж двома членами комісії. Норма часу - 15 хвилин на кожний предмет. Підготуйте також чернетку та ручку .

ІУС має характер індивідуальної співбесіди з кожним вступником, який відповідає на питання без попередньої підготовки. Члени відповідної комісії відмічають в аркуші ІУС правильність відповідей і оцінюють результат ІУС відповідною кількістю балів згідно з затвердженими критеріями оцінювання. Результати індивідуальної усної співбесіди з кожного предмету оголошуються під час проведення ІУС.

Під час проведення ІУС забороняється використання електронних засобів інформації, підручників, навчальних посібників та інших матеріалів, якщо вони не передбачені рішенням приймальної комісії.

У випадку форс-мажорних обставин (зникнення підключення до інтернету, проблем зі звуком та/чи відео, проблем з електроенергією тощо) приймається відповідне рішення ПК щодо повторного складання, про що вступник буде проінформований.

Звертаємо Вашу увагу! На кожного вступника запланована  1 година на проходження ІУС . В разі втрати зв`язку або інших технічних проблем, посилання залишається активним  для повторного підключення впродовж запланованоїї години.

29.07.2022
Svetik
1444
остання редакція 23.09.2022
Svetik