ІІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Загальна інформація
Запрошуємо студентів закладів вищої освіти взяти участь у ІІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», який проводиться за напрямами:
- Інноваційні та ресурсоощадні технології харчової продукції
- Крафтові технології харчової продукції
- Удосконалення технологій та умов зберігання харчової продукції
- Наукове обґрунтування, розроблення і вдосконалення технологій харчової продукції спеціального призначення
Конкурс відбудеться у квітні 2023 року.
Положенням про конкурс передбачено його проведення у два етапи.
- І етап – у березні-квітні учасники,
які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають свої роботи на
розгляд конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна
комісія закладу відбирає не більше двох кращих наукових робіт та
подає до ДТЕУ для участі у другому турі конкурсу.
До 10 квітня ЗВО надсилають відібрані наукові роботи (текстову частину, в якій наведено дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром (шифр – не більше двох слів) та заявку на участь (дод. 1) на поштову адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу конкурсу: irtech @knute.edu.ua. - II етап – полягає в оцінюванні роботи конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту під час проведення фіналу конкурсу в ДТЕУ у дистанційному форматі (відеоконференція).
Фінал конкурсу відбудеться 26 квітня 2023 року.
ПРОГРАМА
Відкриття конкурсу |
12:00 – 12:20 |
Модератор |
Презентація наукових робіт |
12:20 – 14:00 |
|
Оголошення результатів конкурсу, нагородження
переможців |
15:00 -15:30 |
|
Підключення до онлайн заходу на платформі
ZOOM Ідентифікатор конференції: 791 0154 3536 |
ПОЛОЖЕННЯ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ
ЛИСТ
ЗАЯВКА
За докладною інформацією звертатися до координаторів конкурсу:
- Ткачук Тетяна Михайлівна – заступник декана з
науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків, канд.
екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
тел. +380 (93) 357 88 58 - Васильєва Олена Олександрівна – канд. техн.
наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
тел. + 380 (50) 473 70 05 – тільки Вайбер - Грабовська Олена В’ячеславівна – д-р. техн.
наук, професор кафедри технології та організації ресторанного
господарства
тел. +380 (50) 815 33 31