logo
Кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права
Кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права
logo
Кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права
img

Випускники програми (бакалавр)

адміністративного, фінансового та інформаційного права

Випускники ОПП «ФІНАНСОВЕ ПРАВО» ОС «бакалавр»

Іван СЛЮСАРЕВ

Випускник ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» ОС «магістр» спеціалізації «Фінансове право» - 2015 та 2017 відповідно.
Науковий ступінь: доктор філософії у галузі публічного управління та адміністрування, 2023.
Посада: заступник начальника відділу правового супроводу діяльності секретаріату Київської міської ради «Здійснення правового забезпечення діяльності заступника міського голови – секретаря Київської міської ради та секретаріату Київської міської ради; участь у розробці проєктів рішень Київської міської ради та проєктів розпоряджень заступника міського голови – секретаря Київської міської ради; правова експертиза проєктів розпоряджень заступника міського голови – секретаря Київської міської ради, договорів, меморандумів та інших документів, стороною яких виступає Київська міська рада».
Залучається до проведення відкритих лекцій в ДТЕУ в рамках дисциплін ОПП «Фінансове право»: https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=42452&uk.

Богдан БОНЬ
Випускник ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» ОС «магістр» спеціалізації «Фінансове право» - 2016 та 2018 відповідно.
Навчався в University of Leeds, LLM in International banking and Finance Law. Університет Лідсу, Магістр Міжнародного Банківського та Фінансового права.
Працював у міжнородній юридичній фірмі – Дентонс.
Працює: голова юридичного, комплаєнс та ризик департаментів у групі компаній Solidgate.
Викладає на факультеті Міжнародної торгівлі та права ДТЕУ дисципліни: «Міжнародне торговельно-економічне право» та «Юридичний супровід інвестиційних проектів»: https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=41733&uk.

Тетяна СКОРОПАД
Випускниця ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» ОС «магістр» спеціалізації «Фінансове право» – 2016 та 2018 відповідно.
Працює: з січня 2018 юрисконсульт, фахівець з публічних закупівель, з квітня 2021 юрисконсульт І категорії Публічної бібліотеки імені Лесі України для дорослих м. Києва.

Дарья ПІЛЬКЕВИЧ
Випускниця ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» ОС «магістр» спеціалізації «Фінансове право» - 2019 та 2020 відповідно.
Навчається: Віденській університет економіки та бізнесу на докторській програмі з міжнародного бізнес-оподаткування
Працювала: З грудня 2019 року до червня 2022 року консультантом з міжнародного оподаткування юридичних та фізичних осіб в компанії "Делойт" Україна. «Переважно завдання, які я мала вирішувати, включали в себе допомогу клієнтам в реструктуризації бізнесу відповідно до міжнародного податкового та юридичного права (супровід цього процесу та супутні послуги) та упорядкування персональних податково-юридичних питань власників бізнесу в Україні та за кордоном (супровід приватних осіб в цивільних та податкових справах)».
Працює: З червня 2022 року в австрійському "Делойт" у Відні (Deloitte Tax Wirtschaftsprüfungs GmbH) в якості консультанта з міжнародного оподаткування та трансфертного ціноутворення (ТЦУ). «Завданнями, які я виконую, є підготовка документації з ТЦУ для транснаціональних корпорацій відповідно до правил міжнародного податкового законодавства, законодавства України та Австрії (залежно від клієнта), комунікація з податковими органами та реструктуризація бізнесу».

Назар САМСОНЕНКО
Випускник ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» 2019 рік.
Працював на посаді головного державного інспектора Управління по роботі з податковим боргом Центрального міжрегіонального управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків.
Працює: провідний фахівець Управління ліцензування небанківських фінансових установ Департаменту ліцензування НБУ
Залучається до проведення відкритих лекцій в ДТЕУ в рамках дисциплін ОПП «Фінансове право»: https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=46334&uk.

Світлана БІЛОУС
Випускниця ОС «бакалавр» спеціалізації «Фінансове право» ОС «магістр» спеціалізації «Фінансове право» - 2021 та 2022 років відповідно.
Працювала: юрист Фінансової компанії «Фактор Груп» перший рік навчання на ОС «бакалавр».
Працює: з лютого 2019 року в АТ «ПУМБ» Сектор Персонального обслуговування VIP клієнтів, та в подальшому є в планах продовжити працювати безпосередньо в банківській діяльності, але в Юридичному департаменті банку.

18.02.2024
477544
92
остання редакція 18.02.2024
477544