logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Акредитація освітної програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн»

ресторанних і крафтових технологій

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

Освітньо-професійна програма «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023      Освітньо-професійна програма Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024
Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024
Навчальний план 2023 Навчальний план 2024

Рекламний інформаційний пакет 

 НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

                        ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ                                                   ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ


 

ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

Федорова Діна Володимирівна

Антонюк Ірина Юріївна

Марцин Тетяна Олександрівна

Гарант освітньої програми "Ресторанні технології та фуд-дизайн" Член робочої групи розробки та впровадження освітньої прогами "Ресторанні технології та фуд-дизайн"  Член робочої групи розробки та впровадження освітньої прогами "Ресторанні технології та фуд-дизайн"
д-р техн. наук, професор канд. техн. наук, доцент канд. техн. наук, доцент

 

21.02.2024
43505
313
остання редакція 03.06.2024
43505