Акредитація освітної програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн»
ресторанних і крафтових технологій
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Освітньо-професійна програма «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 | Освітньо-професійна програма Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024 |
Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 | Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024 |
Навчальний план 2023 | Навчальний план 2024 |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
Гарант освітньої програми "Ресторанні технології та фуд-дизайн" | Член робочої групи розробки та впровадження освітньої прогами "Ресторанні технології та фуд-дизайн" | Член робочої групи розробки та впровадження освітньої прогами "Ресторанні технології та фуд-дизайн" |
д-р техн. наук, професор | канд. техн. наук, доцент | канд. техн. наук, доцент |
21.02.2024
43505
313
остання редакція 03.06.2024
43505