logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025»

Загальна інформація

  15-16 жовтня 2025 року

  ДТЕУ, корпус Е, вул. Мілютенка, 4


У столичному Державному торговельно-економічному університеті 15-16 жовтня 2025 року відбудеться VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025».

Це подія, яка об’єднає студентів, учнів шкіл та профільних закладів вищої і професійно-технічної освіти, молодих фахівців з кулінарного і кондитерського мистецтва, щоб обмінятися досвідом, продемонструвати талант, професійні навички та інновації у сфері кулінарного та кондитерського мистецтва.

Головна мета конкурсу – розвиток професійної майстерності та творчих здібностей студентів, популяризація новітніх досягнень у ресторанному господарстві, впровадження інноваційних кулінарних ідей, демонстрація  високого рівня підготовки майбутніх фахівців

Організатори VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025»:

  • Громадська спілка «Український кулінарний союз»;
  • Державний торговельно-економічний університет.

Конкурсні змагання VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025» оцінюватимуть знані в усьому світі кулінари та судді Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:

ART-CLASS
категорія D

  • D1. Цукрові квіти (англійська техніка).
  • D2. Робота з марципана, мастики.
  • D3. Художня робота з тіста (коровай).
  • D4. Крафтовий хліб.
  • D5. Бенто-торт.
  • D6. Сучасна ф’южн українська кухня. Україна у світі.

ПРАКТИЧНІ КОМАНДНІ ЗМАГАННЯ
категорія С

  • C1. Страви сучасної української кухні.
  • С2. Страви автентичної і етнічної кухні.
  • С3. Best Street Food по-українськи (ф’южн бургери, сандвічі, шаурма тощо).
  • C4. Best Chef Junior (закуска+основна страва).
  • С5. Best Pastry Chef Junior.
  • C6. Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів).

У номінації Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів) школярі зможуть представити своє бачення основної страви для обіду в шкільній їдальні, враховуючи сучасні норми харчування дітей у закладах освіти.

Уперше в рамках VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025» передбачено конкурсну номінацію: ГАСТРО-ФЕСТ АВТЕНТИЧНИХ СМАКІВ УКРАЇНИ. До участі запрошуються команди, які готують та презентують свою автентичну регіональну страву, що відтворює кулінарні традиції певного регіону України.

Ознайомитися з правилами участі у змаганнях VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BESTCOOKFEST–2025» ви можете за посиланням Умови участі у конкурсі та заповнити реєстраційну форму на участь.

Долучайтесь до VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025»!

Захід відбудеться:
Державний торговельно-економічний університет,
корпус Е, вул. Мілютенка, 4, м. Київ.

23.09.2025
43630
остання редакція 23.09.2025
43630