VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025»
Загальна інформація
15-16 жовтня 2025
року
ДТЕУ, корпус Е, вул. Мілютенка, 4
У столичному Державному торговельно-економічному університеті
15-16 жовтня 2025
року відбудеться VIII Міжнародний
конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025».
Це подія, яка об’єднає студентів, учнів шкіл та профільних закладів вищої і професійно-технічної освіти, молодих фахівців з кулінарного і кондитерського мистецтва, щоб обмінятися досвідом, продемонструвати талант, професійні навички та інновації у сфері кулінарного та кондитерського мистецтва.
Головна мета конкурсу – розвиток професійної майстерності та творчих здібностей студентів, популяризація новітніх досягнень у ресторанному господарстві, впровадження інноваційних кулінарних ідей, демонстрація високого рівня підготовки майбутніх фахівців
Організатори VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025»:
- Громадська спілка «Український кулінарний союз»;
- Державний торговельно-економічний університет.
Конкурсні змагання VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025» оцінюватимуть знані в усьому світі кулінари та судді Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:
ART-CLASS
категорія D
- D1. Цукрові квіти (англійська техніка).
- D2. Робота з марципана, мастики.
- D3. Художня робота з тіста (коровай).
- D4. Крафтовий хліб.
- D5. Бенто-торт.
- D6. Сучасна ф’южн українська кухня. Україна у світі.
ПРАКТИЧНІ КОМАНДНІ
ЗМАГАННЯ
категорія С
- C1. Страви сучасної української кухні.
- С2. Страви автентичної і етнічної кухні.
- С3. Best Street Food по-українськи (ф’южн бургери, сандвічі, шаурма тощо).
- C4. Best Chef Junior (закуска+основна страва).
- С5. Best Pastry Chef Junior.
- C6. Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів).
У номінації Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів) школярі зможуть представити своє бачення основної страви для обіду в шкільній їдальні, враховуючи сучасні норми харчування дітей у закладах освіти.
Уперше в рамках VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025» передбачено конкурсну номінацію: ГАСТРО-ФЕСТ АВТЕНТИЧНИХ СМАКІВ УКРАЇНИ. До участі запрошуються команди, які готують та презентують свою автентичну регіональну страву, що відтворює кулінарні традиції певного регіону України.
Ознайомитися з правилами участі у змаганнях VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BESTCOOKFEST–2025» ви можете за посиланням Умови участі у конкурсі та заповнити реєстраційну форму на участь.
Долучайтесь до VIII Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest–2025»!
Захід відбудеться:
Державний торговельно-економічний університет,
корпус Е, вул. Мілютенка, 4, м. Київ.

