logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас із приготування піци від піцайоло Pesto Cafe Кохана Євгена

Загальна інформація

У межах проєкту GastroLab від Навчально-виробничого центру 1 грудня 2025 року відбувся майстер-клас із приготування піци. Піцайоло Pesto Cafe Кохан Євген розкрив секрети смачної піци – технологію тіста, підбір інгредієнтів за смаком начинки.

Під час майстер-класу учасники готували соуси, дізналися, яку роль вони відіграють у приготуванні залежно від виду піци, тонкощі поєднання продуктів, училися правильно формувати основу для піци з тіста й навіть робити шоу із цього процесу.

У підкиданні тіста є кулінарна мета: тісто для піци крутять і підкидають не тільки заради шоу, а й тому, що це найкращий спосіб рівномірно розподілити тісто, створити однорідну скоринку, зберігаючи вологу в тісті.

Студенти із зацікавленістю зробили свою піцу – випікали, подавали і дегустували, поділилися враженнями та смаками.

Учасниками цього заходу стали студенти структурного підрозділу ДТЕУ – Торговельно-економічного фахового коледжу м. Києва.

Дякуємо, що проявляєте інтерес до кулінарної майстерності.

Запрошуємо на наступні заходи проєкту (перелік заходів за посиланням).

До зустрічі!

01.12.2025
433884
остання редакція 08.12.2025
433884