logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Секрет успіху від Миколи Тищенка для студентів ФРГТБ

Загальна інформація

27 квітня 2015 р. студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відвідали ресторан «Велюр», який входить у топ-5 кращих ресторанів України. Учасники: викладач Ждан В.О., студенти Харитонюк А., Дзюбенко Н., Бернацька О., Кузьменко А., Зайцева А., Шестакова О.

Під час відвідин було продемонстровано особливості сервірування для різних видів обслуговування, а студенти отримали корисні поради та настанови від відомого ресторатора Миколи Тищенка щодо ведення свого ресторанного бізнесу та побудови кар’єри.

Микола Тищенко вважає, що головне в цій справі – це знання. Володіючи всебічними знаннями, досвідом роботи, та любов’ю до своєї справи, можна досягти неперевершених висот.

Такі професійні зустрічі є важливими для студентів, насамперед, для загального сприйняття та оцінки досвіду в їх майбутній професійній діяльності.

29.04.2015
knteu
2500
остання редакція 29.04.2015
adv