Спеціальність «Харчові технології» Ступінь вищої освіти Бакалавр
Загальна інформація
Назва спеціалізації/ освітньої програми
«Ресторанні технології»
Ступінь вищої освіти
Бакалавр
Опис спеціалізації
підготовка соціально мобільних, конкурентноспроможних висококваліфікованих фахівців для організації сервісної та виробничої-технологічної діяльності суб’єктів ресторанного бізнесу, заснованих на світовому досвіді, які володіють загальними і спеціальними (фаховими) компетентностями, що є основою кар’єрного зростання в сфері ресторанного бізнесу
Партнери освітньої програми
ТОВ «Естрагон» (мережа ресторанів)
Бази практики
мережа ресторанів "Козирна карта"
мережа ресторанів «Континент Кард»
ресторан «Alaska Kyiv»
ресторанно-готельний комплекс «Трипільське сонце»
ресторан «The Strand Grill»
ресторан «Тургенеф»
ресторан «Первак»
ресторан «Канапа»
ресторан «Oxota Na Ovets»
Готель “Хаятт Рідженсі”
ТОВ “БК “Президент-Готель
Дисципліни навчального плану
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Технологія продукції ресторанного господарства
Організація роботи сомельє
Кондитерське та пекарське мистецтво
Харчові технології
Барна справа
Етнічна кулінарія
Кейтеринг
Енологія і еногастрономія
Методи контролю якості ресторанних послуг
Харчова хімія
Дизайн
Мікробіологія
Організація туризму
Організація ресторанного господарства
Експертиза алкогольних напоїв
Організація дозвілля
Готельна справа
Основи реклами
Устаткування закладів ресторанного господарства
Маркетинг
Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі
Мерчандайзинг
Можливості працевлаштування
бренд-шеф, шеф-кухар, су-шеф, кухар, бариста, бармен, метрдотель, офіціант, сомельє, шоколатьє, кухар-стюард, адміністратор закладу ресторанного господарства;
Олімпіади, конкурси
Участь у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного фестивалю; у тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах з кондитерської та кулінарної майстерності -«Цукрові квіти», «Вироби з карамелі. Ікебана», «Сучасні торти і декор», «Сироваріння», «Хлібопечення»; у конкурсах наукових робіт та олімпіадах зі спеціальності
Контакти кафедри
/blog/read?n=Department%20of%20Technology%20and%20restaurants&uk – головна сторінка кафедри на офіційному сайті КНТЕУ;
ktogh@knteu.kiev.ua – електронна пошта

