Акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології»
Загальна інформація
У Київському національному торговельно-економічному університеті з 05 по 07 жовтня 2020 р. включно згідно з наказом Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти від 07 вересня 2020 року № 1218-Е проводиться акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 181 «Харчові технології»
(ID у ЄДЕБО 36834) за третім рівнем вищої освіти (справа №755/АС-20).
05 жовтня 2020 року з 16:15 до 16:45 відбудеться відкрита зустріч членів експертної групи з учасниками освітнього процесу в КНТЕУ, до участі в якій запрошуються всі охочі.
Підключення до конференції ZOOM за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/4812053258?pwd=Ry9QK2xHRk1VMjlqMUZiY1hTM2R2QT09
Ідентифікатор
конференції: 481 205 3258
Пароль: 0CVQNn
ПРОГРАМА
Проведення акредитаційної експертизи з використанням технічних
засобів відеозв’язку.

