logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція «Модифікований крохмаль: властивості та застосування в харчових продуктах»

Загальна інформація

Запрошуємо на відкриту лекцію (на платформі Zoom) інженера-технолога компанії Sicca Dania (Данія) кандидата технічних наук Ребенка Євгена Вікторовича на тему «Модифікований крохмаль: властивості та застосування в харчових продуктах».

Дата та час: 27 квітня 2023 р. о 10:00

Ідентифікатор: 797 7159 5418

Код доступу: eKA70S

Посилання на лекцію 

26.04.2023
Вінс Валерій Вікторович
286
остання редакція 26.04.2023