logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас викладача кафедри технології і організації ресторанного господарства Олександра Гриценка

Загальна інформація

2 жовтня 2023 року о 12:00 кафедра технології і організації ресторанного господарства ФРГТБ запрошує всіх бажаючих на майстер-клас Олександра Гриценка на тему «Кулінарна міксологія в дизайні авторських ресторанних страв: автентика, крафт і сучасні тренди».

Олександр Гриценко – асистент кафедри і випускник магістратури 2019 року, практикуючий шеф-кухар ресторану «La Frusta» (Київ), багаторазовий призер 15-ти міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції, Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «МайстерШеф. Професіонали».

Майстер-клас проходитиме у корпусі Е (ауд. Е1) в офлайн-форматі.

29.09.2023
43630
470
остання редакція 29.09.2023
43630