ПЕРШИЙ (БАКАЛАВРСЬКИЙ)
РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ
|
Інформаційний
пакет
|
Дисципліни, що формують
професійні компетентності
|
Можливі
посади
|
Вступні
випробування
|
Код/галузь знань: 18 ВИРОБНИЦТВО ТА
ТЕХНОЛОГІЇ
|
Спеціальність: 181 Харчові
Технології
Освітня програма: Технологія та організація
ресторанного бізнесу
Гарант
ОП
|
|
Дисципліни, що формують
професійні компетентності
- Технології харчових виробництв;
- Технології ресторанної продукці;ї
- Організація ресторанного господарства;
- Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі;
- Економіка ресторанів; Start Up – тренінг;
- Менеджмент
|
- Керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного
господарства;
- Керівники закладів ресторанного господарства; ресторатор;
- Професіонали в галузі ресторанного бізнесу;
- Фахівці із харчових технологій;
- Фахівець з ресторанної справи
- Шеф-кухар, бренд-шеф
- Шеф-кондитер
|
Правила прийому до ДТЕУ
в 2024 році
Освітній ступінь
"Бакалавр" на основі ПЗСО (вступ 2024)
Освітній ступінь
"Бакалавр" на основі НРК5 (вступ 2024)
|
Спеціальність: 181 Харчові
Технології
Освітня програма: Ресторанні технології та
фуд-дизайн
Гарант
ОП
|
Інформаційний
пакет
|
Дисципліни, що формують
професійні компетентності
|
Можливі
посади
|
Вступні
випробування
|
|
Дисципліни, що формують професійні компетентності
- Технології харчових виробництв;
- Технології ресторанної продукції;
- Організація ресторанного господарства;
- Фуд-дизайн;
- Архітектоніка і дизайн в ресторанному бізнесі;
- Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі;
- Дизайн ресторанів.
|
- Керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного
господарства;
- Керівники закладів ресторанного господарства; ресторатор;
- Професіонали в галузі ресторанного бізнесу;
- Фахівці із харчових технологій;
- Фахівець з ресторанної справи
- Шеф-кухар, бренд-шеф
- Фахівець із спеціалізованого обслуговування;
- Директор кейтерингової компанії
|
Правила прийому до ДТЕУ
в 2024 році
Освітній ступінь
"Бакалавр" на основі ПЗСО (вступ 2024)
Освітній ступінь
"Бакалавр" на основі НРК5 (вступ 2024)
|
ДРУГИЙ (МАГІСТЕРСЬКИЙ)
РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ
|
Інформаційний
пакет
|
Дисципліни, що формують
професійні компетентності
|
Можливі
посади
|
Вступні
випробування
|
Код/галузь знань: 181 ВИРОБНИЦТВО ТА
ТЕХНОЛОГІЇ
|
Спеціальність: 181 Харчові
Технології
Освітня програма: Ресторанні технології та
бізнес
Гарант
ОП
|
|
Дисципліни, що формують професійні компетентності
- Концепції і ресторанний креатив;
- Інноваційні ресторанні технології;
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі;
- Управління проектами в ресторанному бізнесі;
- Проектування закладів ресторанного господарства;
- НАССР в закладах ресторанного господарства
- Професійна комунікація іноземною мовою.
|
- завідувач виробництва;
- керуючий підприємства харчування;
- керуючий рестораном;
- начальник виробництва;
- науковий співробітник;
- науковий співробітник-консультант
|
Правила прийому до ДТЕУ
в 2024 році
Вступ для здобуття
освітнього ступеня "Магістр"
|
Спеціальність: 181 Харчові
Технології
Освітня програма: Крафтові
технології
Гарант
ОП
|
|
Дисципліни, що формують професійні
кометентності
- Технології крафтових виробництв;
- Інноваційні харчові технології;
- Проектування крафтових виробництв;
- НАССР крафтових виробництв;
- Управління проектами крафтових виробництв;
- Професійна комунікація іноземною мовою.
|
- директор виробництва;
- керівник мережі виробництв;
- керівник підрозділів з науково-технічної підготовки
виробництва;
- технічний керівник виробничих підрозділів;
- професіонали з управління проектами;
- професіонали з контролю якості
|
Правила прийому до ДТЕУ
в 2024 році
Вступ для здобуття
освітнього ступеня "Магістр"
|