logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Візит представника Посольства Канади в Україні та делегації коледжу Алгонкін (Канада)

Загальна інформація

Київський національний торговельно-економічний університет 11 лютого 2019 року з офіційним візитом відвідали представник Посольства Канади в Україні –  Ліліана Жиліна, радник з питань торгівлі, освіти та сільського господарства, та делегація коледжу Алгонкін – Імад Аль-Суккарі, менеджер з питань партнерства та програм, та Меліса Балкан, регіональний представник з маркетингу та міжнародного рекрутингу.

Гості мали нагоду детально ознайомитись із науковим та технічним потенціалом університету, зокрема базою навчання фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, умовами та методиками вивчення іноземних мов, а також  можливостями для проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Після екскурсії відбулись переговори з проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Саєм В. М., протягом яких було обговорено питання наукової та освітньої співпраці, започаткування подвійного дипломування та дистанційної освіти.

Пріоритетним для подальших партнерських відносин на короткострокову перспективу було визначено розвиток спільних програм навчання та семестрового обміну студентів за спеціалізацією "Готельна справа" та "Туризм", а також коротких програм післядипломної освіти.

У стратегічній перспективі навчальні заклади погодили співпрацю щодо організації стажування та програм професійного зростання.

Також сторони домовилися про докладання зусиль щодо пошуку та участі в програмах фінансування спільних наукових та освітніх заходів, зокрема використання потенціалу нової програми Уряду Канади щодо фінансової підтримки інноваційних проектів, спрямованих на покращення економічних можливостей жінок та найбільш вразливих верств населення для подолання гендерної та соціально-економічної нерівності.

11.02.2019
42265
3692
остання редакція 14.02.2019
Vega