logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція сертифікованого лікаря-дієтолога МОЗ України Сластіна В.В.: "Нові тенденції у харчуванні спортсменів"

Загальна інформація

17 березня 2016 року відбулася лекція сертифікованого лікаря-дієтолога МОЗ України, президента Ліги фітнес-дієтологів та нутриціологів, члена Міжнародного товариства спортивного харчування (The International Society of Sports Nutrition) та Американської асоціації з харчування (American Nutrition Association) Сластіна Владислава Володимировича на тему «Нові тенденції у харчуванні спортсменів».

Лектор розкрив переваги правильного харчування в спорті та фітнесі, зазначив проблеми харчування людей з підвищеною фізичною активністю, відмітив необхідність дотримання енергетичного балансу організму: кількість енергії, яка надходить до організму з їжею, має відповідати енергетичним витратам організму. Студенти факультету ресторанного-готельного та туристичного бізнесу з задоволенням слухали про режими харчування до тренування, під час тренування, для відновлення організму після фізичного навантаження та виявили особистий і професійний інтерес щодо рекомендацій дієтологів та меню для жінок та чоловіків, які займаються фітнесом.

Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доц. Вітряк О.П., Федорова Д.В., ст. викл. Демічковська М.П. запропонували фахівцю подальшу співпрацю з метою створення раціонів для людей з підвищеною фізичною активністю різних вікових груп.

17.03.2016
adv
2134
остання редакція 01.06.2016
knteu