logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Подвійне свято емоцій родини КНТЕУ: День Університету-2016 - Зустріч випускників

Загальна інформація

28 травня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася грандіозна подія - святкування Дня університету. Партнерами цього масштабного заходу стали: національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К», меценат Людмила Русаліна, компанія «ПетРус» (ТМ "Домашнє свято", "Status"), компанія «Carlsberg Ukraine» (ТМ "Квас Тарас"), мережа продуктових супермаркетів «Сільпо́», мережа магазинів сімейної покупки «Фуршет», група компаній «ФОКСТРОТ», сім'я кращих ресторанів, кафе та готелів «Козирна Карта», лідер з виробництва заморожених напівфабрикатів, морозива і молочної продукції «Геркулес».

Участь у святкуванні Дня університету-2016 та зустрічі випускників взяли більше 650 випускників з усієї України, не враховуючи членів їх родин, партнерів та інших гостей заходу. За роки існування Київський національний торговельно-економічний університет підготував не одне покоління талановитих випускників, які є визнаними особистостями в різних сферах життя.

Відкриваючи свято, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Наше головне надбання, предмет нашої гордості – це Ви, дорогі наші випускники.  Університет пишається своїми студентами, які є переможцями практично всіх студентських конкурсів, олімпіад, учасниками багатьох наукових конференцій та спортивних змагань. Також у цей день хочу щиро подякувати за самовіддану працю всім співробітникам та викладачам університету. Зі святом Вас, з Днем Університету!».     

Зі словами подяки до викладачів звернувся зі сцени випускник 1978 року Микола Михайлович Поліщук, пригадавши найкращі роки навчання в КНТЕУ. Із напутнім словом до нинішніх студентів звернувся відомий журналіст і почесний гість свята та давній друг університету - Костянтин Грубич.                                                                                                                                            

Програма заходів святкування була дуже насиченою й цікавою: екскурсії  університетом, зустрічі з викладачами, КулінарШОУ, спортивні змагання, чемпіонат з жіночого футболу, товариський матч між викладачами та студентами, інтелектуальні ігри «Фінансове розслідування» та «Країна «Логіка», квест, екологічна гра «Keep Cool», вікторина «Знавці права», арт-виставка та фотовиставка «Сушка», презентація видань і сувенірної продукції КНТЕУ, різноманітні конкурси, студентські та мистецькі заходи, творчі майстер-класи, виставки, концертна програма.

Творчим рекламним об’єднанням студентів (ТРОС) проведено квест під гаслом «Пошук істинного КНТЕУшника». Квест містив не тільки інтелектуальні випробування: на уважність, кмітливість, випробування поліглота - але й перевірку спортивних навичок, бо наші студенти талановиті в усьому. Окрім перелічених завдань, на учасників також чекали жартівливі конкурси – тест на фотогенічність та випробування «голодних студентів», у яких істинні КНТЕУшники проявили себе в мистецтві імпровізації та винахідливості.

Організатором екологічної гри «Keep Cool» виступив ЕкоКлуб. Суть гри полягала в тому, що світ ділиться на 6 материків (6 команд), які прагнуть розвинути власну економіку, при цьому забезпечити збереження навколишнього середовища. Континенти сплачують податки від стихійних лих, переоснащують заводи на користь довкілля, домовляються між собою шляхом переговорів, щодо подальшої співпраці з приводу зменшення шкідливого виробництва і багато іншого, що залишається поза кадром.

У ході гри кожна команда-учасник  випробувала свої сили, спробувала себе в бізнес-переговорах та вирішувала конфліктні ситуації, занурилась в англійську термінологію і просто добре провела час на свіжому повітрі.

Науково-дослідним клубом «Контролер-аналітик» проведено інтелектуально-розважальну гру «Фінансові розслідування», у якій брали участь 3 команди. Змагання будувались на вирішенні завдань із бухгалтерського обліку, аналізу, контролю та аудиту.  Учасники показали високі знання з даних дисциплін, що спровокувало запеклу боротьбу між ними. Завершальним етапом гри стала «Битва капітанів», яка остаточно й вирішила переможців «Фінансових розслідувань».

Науковим товариством проведено інтелектуальну гру «Країна «Логіка». Гра побудована на вирішенні різноманітних головоломок, за розв’язання яких можна отримати цікаві подарунки.

Центр правового захисту КНТЕУ провів вікторину «Знавці права», у якій змагались 2 команди (3 особи в кожній).  Побудована вікторина за зразком брейн-рингу.  Питання стосувались адміністративного права, права Європейського Союзу, конституційного, кримінального, цивільного й господарського права.

Переможці інтелектуальних конкурсів нагороджені подарунками від міжнародної аудиторської компанії «Grant Thornton». З привітальним словом від компанії виступив менеджер відділу аудиту Олендій Остап Тарасович.

Під час святкування в актовій залі Конгрес-центру відбулося нагородження переможців спортивних змагань, серед яких збірна команда КНТЕУ з волейболу. Також отримали нагороду з рук ректора учасниці чемпіонату з жіночого футболу. 1 місце виборола команда Житомирського торговельно-економічного коледжу, 2 місце – збірна КНТЕУ «Афіни» та 3 місце – дівчата з Вінницького торговельно-економічного інституту.

У товариському футбольному матчі між викладачами та РСС з рахунком 3:2 перемогла збірна викладачів. Як кажуть, переміг досвід!

Найбільш очікуваною подією урочистого засідання стало нагородження учасників КулінарШОУ. Цього разу переможці визначалися новим незвичним способом – шляхом голосування глядачів, які мали можливість спробувати страви кулінарних майстрів.

1 місце – «Рaninigrill» (ФРГТБ)

                 «Орли» (ФФБС)

2 місце – «LionKingdom» (ФЕМП)

                 «Житичі» (ЖТЕК)       

3 місце – «Чіліпеперс» (ФМТП)

                «iAMburger» (ФТМ)

                «Котлета по-київськи» (ФОАІС)        

Представник генерального спонсора, заступник гендиректора «Епіцентр К», член Наглядової ради КНТЕУ Гончаров Володимир Валентинович привітав усіх присутніх із родинним святом університету: «Наш колектив – це 20% випускників КНТЕУ. Саме завдяки їхній відданій праці наша компанія є лідером на українському ринку».

Зі словами привітання також виступила прес-секретар групи компаній «Фокстрот» Белецька Алевтина Володимирівна: «Саме студенти, викладачі та університет є запорукою успішного розвитку торгівельної галузі України та покращення добробуту наших співвітчизників». Вона вручила пам’ятні подарунки директору Вищого комерційного училища Кришемінській Лідії Дмитрівні, з якою «Фокстрот» пов’язують довгі роки партнерства та успішного співробітництва, а також представникам РСС КНТЕУ як найбільш активним студентам університету.

Урочиста частина завершилася святковим концертом. А свято, що пройшло в теплій родинній атмосфері, сповнене добрих спогадів та довгоочікуваних приємних зустрічей, на цьому не закінчилося. Тож, ми чекаємо всіх через рік на День Університету, який вже став традиційним та таким рідним для багатьох поколінь випускників нашої Альма-матер.

На адресу університету надійшов лист з вітаннями від державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти"

Доповнений фотозвіт за посиланням

28.05.2016
42265
5552
остання редакція 28.11.2016
redactor