logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Конференція «SMARТ–освіта»: випереджаючи майбутнє

Загальна інформація

23 листопада 2016 року в КНТЕУ відбулася ІІ Міжнародна науково-методична конференція "SMARТ-освіта: ресурси та перспективи". (Програма, Збірник тез)

Відкриваючи конференцію, перший проректор Наталія Володимирівна Притульська зазначила, що в сучасному світі, коли відбувається глобалізація всіх видів діяльності, освіта має формувати та випереджати майбутнє, тому саме SMART–освіта набуває все більшого значення.

Денис Скрипка, партнер міжнародного бізнес-акселератору «B-SHARKS», презентував Школу робототехніки та основні напрями її роботи: основи програмування, 3D-технології, конструювання, технічна англійська. Усі набуті учнями знання будуть надзвичайно затребуваними в майбутньому, де роботи стануть звичною частиною життя.

Євгенія Чиєсова, координатор програм для ВНЗ корпорації «Парус», у своїй доповіді розповіла про основні види програмного забезпечення для підготовки спеціалістів: Парус-Бюджет (система автоматизації бюджетних організацій), Парус-Підприємство (малий та середній бізнес), Парус-Консультант (законодавча база), Парус-Менеджмент та Маркетинг, Парус-Готель, Парус-Ресторан та Парус-Туристичний бізнес.

Представник фундації ECDL в Україні Олена Чайковська презентувала ТОП-10 навичок, актуальних у майбутньому та найбільш затребувані сьогодні в Україні професії, які будуть фінансуватися державою.

Доповідь Артема Кіма, спеціаліста з розвитку персоналу ТОВ «Інтелект-сервіс», у якій він докладно розповів про імплементацію в навчальний процес практикумів по роботі в спеціалізованому програмному забезпеченні для підвищення професійного рівня випускників, викликала дискусію серед аудиторії та багато питань до експерта.

Презентація з красномовною назвою «Now or never» від Аліни Севастюк, керівника відділу розвитку бізнесу KPMG в Україні, занурила присутніх у світові тренди в бізнесі та суспільстві, що впливають на розвиток освіти. Доповідач відповіла на питання, яким має бути сучасний університет, щоб випускати фахівців, які володіють професійними компетенціями майбутнього.

Тему сучасної вищої освіти продовжили наступні спікери – співробітник громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів онлайн платформи «Prometheus» Антон Сененко та координатор впровадження змішаного навчання в НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» Радміла Сегол.

Експерт із продуктів ЛІГА:ЗАКОН Євгенія Дячук презентувала програмне забезпечення, яке є необхідним помічником у щоденній роботі юриста. 

Ексклюзивний формат конференції забезпечив можливість усіх бажаючих ознайомитись та долучитись до інновацій у сфері освіти. 


23.11.2016
adv
8521
остання редакція 02.06.2020
42265