logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету-2019: спогади, враження, родина!

Загальна інформація

День університету - найголовніша подія року в КНТЕУ, яка відбулася 25 травня 2019 року.

Цей урочистий день охопив ще декілька важливих подій: День зустрічі випускниківДень відкритих дверей та Ігри Співдружності КНТЕУ на призи ректора А. А. Мазаракі. Таке поєднання стало дуже символічним, адже нині випускники жадають показати своїм дітям та внукам, де вирувало їх життя, де навчались і отримували знання, реалізовували свої таланти та розвивалися. Можливо, саме вони в майбутньому гордо зватимуться студентами КНТЕУ. 

Свідченням невпинного розвитку нашої Alma mater стало відкриття аудиторії для майбутніх професіоналів сомельє.

Відкриваючи грандіозне свято, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі привітав усіх гостей, випускників, студентів, співробітників, вступників та наголосив: «Університет стрімко розвивається в усіх сферах: науковій, спортивній, громадській. Приємно бачити, яких талановитих студентів та успішних випускників ми маємо. Це все для вас і завдяки вам!».

Привітати університет завітали й почесні гості:

  • Ільєнко Андрій Юрійович - народний депутат України 7 та 8 скликань;
  • Романова Анна Анатоліївна - народний депутат України, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму;
  • Шафіна Марек - посол Словацької республіки в Україні;
  • Яна Брецка - міжнародний партнер з організації практики студентів університету, директор Академії професійної освіти «Меркур» Словацької республіки;
  • Гончаров Володимир Валентинович - заступник генерального директора Національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К», випускник КНТЕУ 1999 року;
  • Лариса Мельничук - менеджер з розвитку компанії ZAMMLER.

Найдорожчими гостями стали випускники різних років та найбільша група випускників 1979 року, які цього дня відзначали 40 років з дня випуску!

Стало доброю традицією нагороджувати на День університету талановите студентство. Тож не оминула ця святкова участь спортивних, талановитих та активних у різних сферах.

І місце в номінації «Краща команда шеф-кухарів року», які здобули 4 золотих, бронзу та срібну нагороди, отримали Володимир Совяк (ФРГТБ),  Ангеліна Чаліа (ФМТП), Владислав Москаленко (ФРГТБ).

У номінації "Краща команда юніорів. Чорна скринька" та за вагомий внесок у розвиток кулінарного мистецтва подяки та дипломи отримали переможці ІІІ Міжнародного гастрономічного фестивалю "BestCookFest Kemalpasa Epad" (м. Ізмір, Туреччина): Андрій Шкапоїд (ФРГТБ), Назар Беркун (ФРГТБ), Олександр Венглінський (ФРГТБ).

У стінах нашої Альма-матер вивчилося не одне покоління не тільки науковців, а й кандидатів та майстрів спорту міжнародного класу. Щорічно в КНТЕУ проходить спартакіада серед збірних команд факультетів. Змагаються наші спортсмени в 10 видах спорту: перетягування канату, настільний теніс, волейбол, баскетбол, бадмінтон, плавання, пауерліфтинг, спортивна аеробіка, футбол, міні-футбол.

Анатолій Антонович вручив кубок переможця Спартакіади КНТЕУ серед факультетів. Цього року звання найсильнішого виборов факультет торгівлі та маркетингу. ІІ місце посів факультет обліку, аудиту та інформаційних систем, ІІІ місце - факультет економіки, менеджменту та психології.

Отже, нагороди розподілилися таким чином:

  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

I місце в турнірі з футболу, капітан команди Довгальов Кирило;
I місце в турнірі з міні-футболу, капітан команди Пастернак Максим;

  • факультет торгівлі та маркетингу:

I місце в турнірі з волейболу серед чоловіків, капітан команди Карпік Олександр;
I місце в турнірі з бадмінтону, капітан команди Почапський Владислав;

  • факультет економіки, менеджменту та психології:

I місце в турнірі з плавання, капітан команди Жакун Олексій;
І місце в турнірі з баскетболу серед чоловіків, капітан команди Гопкало Олександр;

  • факультет фінансів та банківської справи:

І місце в турнірі з волейболу серед жінок, капітан команди Сморода Анжеліка;
I місце в турнірі з баскетболу серед жінок, капітан команди Воробйова Олена;
I місце в турнірі з настільного тенісу, капітан команди Рябчук Владислав;

  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем:

I місце в турнірі з пауерліфтингу, капітан команди Басюк Євген;
I місце в турнірі зі спортивної аеробіки, капітан команди Згуровська Аня;
I місце в турнірі з перетягування канату.

Аби взяти участь в Іграх Співдружності, з'їхалися команди з різних куточків України, з усіх структурних підрозділів КНТЕУ! Таких всеохоплюючих змагань університет ще не бачив.

Пліч-о-пліч із університетом завжди ідуть наші друзі – партнери КНТЕУ, з якими нас поєднує багаторічна та плідна співпраця. Дякуємо нашим партнерам за підтримку: ZAMMLER, Арикано, METRO, Епіцентр, Фокстрот, Coca-Cola, PETRUS, lifecell, MARS, Grant Thornton, TPG, Новий Проект, Трипільське сонце, RESTO SPILNOTA.

Численні майстер-класи, інтелектуальні, спортивні змагання, Food Fest, зони відпочинку та творчості - створили свято для кожного, хто завітав!

Науковим товариством проведено квест під гаслом «Пошук істинного КНТЕУшника». Квест мав не тільки інтелектуальні випробування на уважність та кмітливість, але й вимагав певних спортивних навичок. Окрім завдань, на учасників також чекали жартівливі конкурси, де студенти проявили себе у мистецтві імпровізації та винахідливості.

Команд-переможців квесту «Випробування КНТЕУшника» нагородив грамотами ректор університету А. А. Мазаракі. Перемогу здобули:

  • І місце – команда «Космодром імені Маяковського», у складі студентів факультету економіки менеджменту та психології: Олександр Масловський та Наталія Корж;
  • ІІ місце – команда «ЮВ», у складі студентів факультету обліку, аудиту та інформаційних систем: Роман Баєв та Максим Герасименко;
  • ІІІ місце – команда «Шосте місце», у складі студентів факультету фінансів та банківської справи: Вікторія Румянцева та Євгенія Відякова; команда «Птичий пепел», у складі студентів факультету торгівлі та маркетингу: Ілля Хворов та Вячеслав Крутій; команда «Шалені ведмедики», у складі студентів факультету міжнародної торгівлі та права: Марк Воронцов та Катерина Литвинова; команда «Нью Джордж», у складі студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Аліса Углова та Яна Завгородня.

Правничим клубом КНТЕУ проведено вікторину «Знавці економіки, фінансів, права», у якій змагались 4 команди. Побудована вікторина за зразком брейн-рингу. Питання стосувались економіки, фінансів, адміністративного права, права Європейського Союзу, конституційного, кримінального, цивільного і господарського права. Учасники показали високі знання з цих дисциплін, що спровокувало запеклу боротьбу між ними.

Перемогу у вікторині здобули:

  • І місце – студенти факультету міжнародної торгівлі та права Ілля Надибаідзе та Мирослава Деркач;
  • ІІ місце – студенти факультету міжнародної торгівлі та права Софія Похилюк та Юлія Жук;
  • ІІІ місце розділили студенти факультету міжнародної торгівлі та права Наталія Житковська, Юлія Піхур, Дмитро Очкін і Владислав Тритиніченко.

Учасників вікторини «Знавці економіки, фінансів, права» відзначено подарунками від партнерів КНТЕУ – міжнародної аудиторської компанії «Grant Thornton», якими нагородила учасників випускниця КНТЕУ, старший аудитор компанії Дарина Несторук.

Еко-клуб КНТЕУ провів гру "Екологічна монополія". Гра полягала у тому, що світ ділиться на 6 материків, які прагнуть розвинути власну економіку, водночас забезпечити збереження навколишнього середовища. Континенти сплачують податки від стихійних лих, переоснащують заводи на користь довкілля, домовляються між собою шляхом переговорів про подальшу співпрацю щодо зменшення шкідливого виробництва. Протягом гри кожна команда-учасник випробувала свої сили, спробувала себе в бізнес-переговорах та вирішувала конфліктні ситуації, занурилась в англійську термінологію і просто добре провела час на свіжому повітрі.

Перемогу в грі здобули:

  • І місце – випускниця факультету торгівлі та маркетингу Євгенія Бабич;
  • ІІ місце – студентка факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Марина Гільманова;
  • ІІІ місце розділили студент факультету торгівлі та маркетингу Станіслав Шарахматов, студент факультету міжнародної торгівлі та права Ростислав Задорожній і студентка факультету обліку, аудиту та інформаційних систем Анна Пітик.

Партнерами в проведенні інтелектуальних ігор з нагоди Дня університету стала компанія-оператор мобільного зв’язку України «LifeCell», яка підготувала подарунки учасникам квестів.

Творча програма була справжнім подарунком гостям. Випускники підспівували й не змогли втриматися на місцях від такого теплого посилу зі сцени! 

Свято зустрічей, сяючих посмішок, обіймів та щасливих спогадів – відбулося!

Віват, випускники КНТЕУ! Університет, віват!

До нових зустрічей!

25.05.2019
adv
32402
остання редакція 20.06.2019
42265