logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Поглиблення співпраці з Федерацією «Обміни Франція – Україна»

Загальна інформація

22 лютого 2017 року Київський національний торговельно-економічний університет з офіційним візитом відвідала французька делегація у складі: Сільвена Ріголле, Аташе з питань університетського і наукового співробітництва Посольства Французької Республіки в Україні; Жака Форжерона, співпрезидента Федерації «Обміни Франція – Україна»; Крістіани Форжерон, співробітниці Федерації.

У рамках візиту відбулося підписання додаткової угоди до договору про міжнародне співробітництво між Київським національним торговельно-економічним університетом та Федерацією «Обміни Франція – Україна» про подальше співробітництво.

Представники французької делегації мали змістовну бесіду з ректором університету Анатолієм Антоновичем Мазаракі за участю проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Валерія Миколайовича Сая та директора Центру європейської освіти Тетяни Дупляк, на якій було визначено напрями поглиблення співпраці як у рамках участі студентів КНТЕУ в програмах практики, так і щодо викладання спеціалізованих франкомовних програм з економіки в університеті викладачами-волонтерами з Франції навесні 2017 року.

Для студентів Центру європейської освіти та всіх охочих представники Федерації презентували програми різних видів практики та умови їх проходження. На початку презентації з промовою виступив представник Посольства Французької республіки в Україні Сільвен Ріголле, який акцентував увагу студентів на важливості вивчення французької мови, можливостях навчання у французьких ВНЗ та подальшому використанні іноземної мови у професійній діяльності.

Після презентації представники Федерації провели співбесіди та здійснили відбір студентів КНТЕУ на проходження практики у Франції влітку 2017 р. За результатами співбесід було відібрано п’ять студентів, які вивчають французьку мову в Центрі європейської освіти. Побажаємо їм натхнення та успіхів у подальшому розвитку професійних компетентностей.

21.02.2017
42265
4644
остання редакція 14.04.2017
redactor