logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл на тему "Міжнародна академічна мобільність у рамках програми ЄС Еразмус+: досвід та перспективи розвитку"

Загальна інформація

18 травня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся круглий стіл на тему «Міжнародна академічна мобільність у рамках програми ЄС Еразмус+: досвід та перспективи розвитку». Метою проведення круглого столу було обговорення організаційно-координаційних питань реалізації міжнародної академічної мобільності студентів та викладачів КНТЕУ в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ та визначення напрямів і перспектив її розвитку.

Роботу круглого столу відкрив проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Сай В.М., який зокрема зупинився на оцінці загального стану та перспектив розвитку академічної мобільності, на зусиллях ректорату в цьому плані.

Директор Центру європейської освіти Дупляк Т.П. презентувала програми міжнародної академічної мобільності для студентів та викладачів університету, у тому числі в рамках програми ЄС Еразмус+. У поточному році університет реалізує 9 проектів з європейськими ВНЗ – партнерами КНТЕУ в рамках програми Еразмус+, з яких 7 направлені на реалізацію права на міжнародну академічну мобільність.

Студент англомовної магістерської програми Лютий Денис, який протягом семестру навчався в Університеті Парі Ест Кретей (м. Париж, Франція) у рамках стипендії Еразмус+, поділився своїм досвідом участі в програмі міжнародної мобільності. Студент розповів про критерії відбору на програму, умови участі, специфіку освіти в університеті та відповів на питання слухачів.

Оскільки КНТЕУ реалізує програми Еразмус+ не тільки в рамках студентської мобільності, а й викладацької, з доповіддю про критерії відбору викладачів для участі в програмах міжнародної Еразмус+ виступила Головачова О.С., яка опікується в університеті реалізацією бакалаврських та магістерських програм англійською мовою викладання.

Питання, розглянуті на круглому столі, були актуальними, сучасними та носили практичний характер. Доповіді активно обговорювалися учасниками круглого столу, що засвідчило значний інтерес до питань реалізації та розвитку програм міжнародної академічної мобільності в рамках програми ЄС Еразмус+ у КНТЕУ.

17.05.2017
42265
3828
остання редакція 21.11.2017
433884