logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День Університету-2017: свято сяючих посмішок, обіймів та щасливих спогадів

Загальна інформація

27 травня 2017 року в КНТЕУ відбулася найголовніша подія року – День Університету.

Цього року урочиста субота включала в себе ще дві важливі події: День зустрічі випускників та День відкритих дверей. Таке поєднання стало дуже символічним, адже нині випускники жадають показати своїм дітям, внукам де вирувало їх життя, де навчались та отримували знання. Можливо саме вони носитимуть в майбутньому горде звання – студент КНТЕУ. 

Свідченням невпинного розвитку нашої Alma-mater стало підписання двох партнерських договорів: з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу КМДА та з міжнародною транспортно–експедиційною компанією ТОВ "Космос".

Відкриваючи це грандіозне свято, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі привітав випускників, студентів, співробітників та наголосив: «Найбільша гордість університету – це унікальна атмосфера творчості, довіри всіх поколінь випускників та студентів».

Ректор вручив спортивні нагороди переможцям Спартакіади КНТЕУ серед факультетів:

  • 1 місце – ФМТП
  • 2 місце – ФЕМП
  • 3 місце – ФОАІС

Вдруге в КНТЕУ відбулася Спартакіада серед співробітників із різних видів спорту: більярд, шахи, настільний теніс та міні-футбол. Сьогодні ректор вручив нагороди переможцям чемпіонату з міні-футболу, у якому взяли участь 7 команд.

  • 1 місце – Адміністратори КНТЕУ
  • 2 місце – ФРГТБ
  • 3 місце – ФМТП

Після нагородження найспортивніших викладачів та студентів розпочалися святкові заходи. Фестиваль барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ», спортивні змагання, святковий концерт, виставки, творчі конкурси, екскурсії університетом та смачне частування – все це чекало на гостей університету цього дня.

Урочиста частина в Конгрес-центрі розпочалася з вітального слова ректора Анатолія Антоновича Мазаракі. Для нього сьогоднішнє свято має особливе значення. Адже цього року він відзначає 45-річний ювілей із дня закінчення КНТЕУ. Ректор сказав: «Вже стало традицією наприкінці травня відзначати День Університету – коли збираються всі покоління випускників. Сьогодні в залі багато молоді – майбутніх вступників, адже сьогодні ще й День відкритих дверей». Пригадавши досягнення університету за останні роки, Анатолій Антонович відзначив: «Цього року ми ліцензували нову спеціальність «Системний аналіз», вже діє 8 магістерських програм англійською мовою викладання, а з наступного року їх уже буде 10, та додасться ще 2 бакалаврські. Ми створили прекрасне підґрунтя для майбутнього розвитку та ніколи не зупиняємося на досягнутому. Сьогодення ставить нові умови для реалізації освітнього процесу, світ динамічно змінюється. Дивлячись у глядацький зал, на наших випускників – віриш у наше щасливе майбутнє. Ми все подолаємо, щоб наш Університет ставав все краще і краще».

Пліч-о-пліч із університетом завжди ідуть наші друзі – партнери КНТЕУ, з якими нас поєднує багаторічна та плідна співпраця. Перш за все, це провідні вітчизняні та зарубіжні компанії, державні установи, громадські організації. Вже традиційно наш захід підтримали: «Епіцентр К», «PetRus», «Ашан», «Arricano», «L'Oreal», «Оболонь», «Літер»​, «BMW»​, торговельна палата Латвії, члени правління Українського кулінарного союзу та багато інших, більшість з яких були відзначені нагородами та пам’ятними подарунками від ректора.

Запорука успіху будь-якого вишу – його студенти: активні, енергійні, розумні та цілеспрямовані. Омріяний Кубок найактивнішого факультету з рук ректора отримали представники ФРГТБ. Вітаємо цих хлопців та дівчат, що ніколи не зупиняються!

Традиційний турнір із жіночого футболу зібрав команди представниць ВТЕІ, ОТЕІ, ЖТЕК та КНТЕУ «Афіна». Місця розподілилися таким чином:

  • 1 місце – ЖТЕК
  • 2 місце – «Афіна» КНТЕУ
  • 3 місце – ВТЕІ

Студенти влаштували цього дня змагання «Випробування кнтеушників», у якому перемогу отримали такі команди:

  • 1 місце – «Пентхаус 262»
  • 2 місце – «РекламАрт»
  • 3 місце – «Товароїд»

Головними переможцями свята стали учасники найпопулярнішого кулінарного змагання – Фестиваля барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ»:

  • 1 місце – «Вінницькі мисливці» (ВТЕІ), «Житомирський BBQ Style» (ЖТЕК) та «Сова ф`южн» (ФОАІС)
  • 2 місце – «Зірка Мішлєну» (ФМТП) та «Колесо торгівлі» (ФТМ)
  • 3 місце – «Boiled Guys» (ФЕМП), «Салатні воїни» (ФРГТБ), «Орли» (ФФБС)

Святковий концерт розпочався з Гімну КНТЕУ, якому підспівував весь зал. Як завжди, вразив виступ Народного студентського камерного академічного хору, який цього разу був у новому форматі – вони виконали попурі українських народних пісень.

Після концерту випускники продовжили спілкування в теплій і родинній атмосфері свята, гуляючи затишною територією кампусу. 

День Університету - свято сяючих посмішок, обіймів та щасливих спогадів – відбулося!

Віват, випускники КНТЕУ! Університет, Віват!

До нових зустрічей!

27.05.2017
redactor
5060
остання редакція 02.06.2020
redactor