logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний форум "INNOVATION MARKET"

ЕКО ДТЕУ

 21 листопада у Міжнародному виставковому центрі відбулося відкриття Міжнародного Форуму «INNOVATION MARKET», який другий рік поспіль створює можливість взаємодії новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup - проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених в технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України, а цьому році і Китаю, з політичними лідерами України. 4 дні МВЦ був осередком інновацій різноманітних сфер. Активісти ЕкоКлубу КНТЕУ, приймали участь в організаційних роботах та проведені заходів у секції "Екологія".
 Загалом, Міжнародний Форум «INNOVATION MARKET» був представлений у 5 секціях:
- Енергетика;
- Агро промисловий комплекс;
- Соціальна сфера;
- Секція від Міністерства освіти та науки;
- Екологія;
 Секція "Екологія" включала в себе: круглі столи, семінари, тренінги, презентації та конкурси серед представників громадських організацій, бізнесу та державного сектору. Всі заходи у даній секції проходили в рамках щорічного форуму з питань сталого розвитку "Green mind" від організації "Жива планета", яка вже 4 рік поспіль залучає студентів КНТЕУ до цієї роботи.
 Серед учасників обговорень та презентацій були представники різних галузей і спрямувань: "Метінвест", "ДТЕК", "Let`s do it Ukraine", представники спілки екологічних аудиторів України, керівник проекту по сталим закупівлям програми ООН з навколишнього середовища.
 Спікери розповідали про особливості впровадження системи "Зелений офіс" на підприємствах, розглядався процес аудиту даних заходів та обговорювалися пропозиції, щодо вдосконалення процесу екологізації сфери промисловості та освітнього напрямку. 
 Останній день діяльності секції "Екології" мав статус "Соціальний день", напротязі якого відбувалися конкурси для дітей, розіграш еко-продукції, презентація Еко-одягу  «SOLAR STIL» , тренінг для школярів School Recycling від Всеукраїнського молодіжного руху "Let's do it, Ukraine".
 Інші секції були представлені виставками від громадських організацій, навчальних закладів та підприємств, що презентували свої досягнення у робототехніці. Величезне різноманіття дронів, інтелектуальних комп'ютерних систем, пристроях віртуальної реальності та найсучасніших роботів від винахідників з Китаю та України - не могли не зацікавити кожного відвідувача.
 ЕкоКлуб КНТЕУ висловлює вдячність всім організаторам міжнародного форуму  «INNOVATION MARKET», зокрема організації "Жива планета", за 4 роки плідної співпраці та можливості стати частиною цього заходу.
Евгенія Бабич та Шпита Олексій 

26.11.2017
438727
1381
остання редакція 26.11.2017
info