logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас засновника "Приватної сироварні Сафронових" Ігоря Сафронова

Загальна інформація

У рамках проекту Rest.Art.Kitchen. 13 грудня відбувся майстер-клас сироваріння Ігоря Сафронова, засновника "Приватної сироварні Сафронових".

У світі існує більше 500 різних видів сирів. Вони класифікуються за різними критеріями, зокрема: походження молока, ароматизатор, термін дозрівання, тривалість пастеризації, вміст жиру та обробка. Сир збуджує апетит і майже повністю (на 99 %) засвоюється організмом. Про це та багато іншого дізналися учасники майстер-класу, а також мали змогу скуштувати 12 видів сирів. Серед яких були сири різних способів виробництва і витримки, та, звісно ж, усі вони мали різний смак. 

"Сироваріння поєднує як науку, так і мистецтво", - зазначив Ігор Сафронов. Потрібно віддаватися цьому процесу повністю і з любов’ю, тоді можна отримати найкращий результат. 

Учасники мали змогу приготувати сир власними руками: хто смакував сир вже на вечерю зі своєю родиною, а хто вирішив скуштувати його на святкуванні Нового Року, адже Ігор дав детальні рекомендації, як зберегти сир свіжим та смачним. 

Бажаємо успіхів та нових відкриттів як учасникам, так і пану Ігорю. 

З радістю чекаємо всіх на наступних майстер-класах!

12.12.2017
433884
2772
остання редакція 07.02.2018
456287