logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ERASMUS+: іноземні студенти завершили навчання в КНТЕУ

Загальна інформація

У межах програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1 "Навчальна (академічна) мобільність" два іноземні студенти навчалися протягом першого семестру 2017/18 н.р. в Київському національному торговельно-економічному університеті. Дана співпраця реалізується на підставі угод про міжнародне співробітництво між КНТЕУ та Університетом Хоенхайм (м. Штутгарт, Німеччина), а також бізнес-школою "Ауденсія" (м. Нант, Франція).

Студенти-іноземці пройшли навчання в нашому університеті за магістерськими програмами англійською мовою викладання – Тобіас Кіне (Німеччина) за програмою "Фінансовий менеджмент" та П’єр Гійо (Франція) за програмою "Міжнародна економіка". Студенти успішно пройшли навчання за обраними спеціальностями, ознайомилися з навчальним процесом в КНТЕУ та потоваришували з українськими студентами. Оскільки для обох іноземців цей візит був першим до України, то вони також поринули в культуру нашої країни, ознайомилися з традиціями та життям столиці.

Іноземні студенти також долучилися до навчального процесу в Центрі європейської освіти КНТЕУ.  Вони відвідали заняття, де студенти КНТЕУ вивчають французьку та англійську мови.  Дана практика була дуже успішною: наші студенти ставили цікаві запитання, вели жваву бесіду та спілкувалися французькою або англійською з носіями мови.

Також Тобіас Кіне та П’єр Гійо взяли участь у круглому столі з питань міжнародної мобільності, організованому Центром європейської освіти. Студенти-іноземці виступили з презентаціями про свої навчальні заклади та поділилися власним досвідом участі в програмі Еразмус+ перед студентами КНТЕУ, які у другому семестрі 2017/18 н.р. будуть брати участь у програмах міжнародної академічної мобільності та поїдуть на навчання до університетів Франції, Німеччини та Польщі. 

23.12.2017
42265
4065
остання редакція 07.02.2018
456287