logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На кафедрі готельно-ресторанного бізнесу відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт

Загальна інформація

На кафедрі готельно-ресторанного бізнесу відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт (протягом 15-17 січня) здобувачами ступеня вищої освіти "магістр" (денна форми навчання) зі спеціалізацій "Готельний і ресторанний менеджмент" (у т.ч. магістерська програма з англійською мовою викладання), "Готельна і ресторанна справа" та вперше "Міжнародний готельний бізнес" (у т.ч. магістерська програма з англійською мовою викладання).

Екзаменаційні комісії очолювали представники роботодавців – професіонали готельного та ресторанного бізнесу:

  • керівник відділу персоналу готелю “Ibis KyivБакєєва Іванна Миколаївна
  • головний фахівець з готельного обслуговування готелю "Хрещатик" Бурба Галина Іванівна;
  • директор з персоналу готелю "Fairmont Grand Hotel Kyiv" Ковальов Дмитро Євгенович;
  • директор мережі ресторанів "Козирна карта" Косар Олександр Васильович;
  • співзасновник та інвестор групи ресторанів "ФІМ-кард", власник заміського готельно-ресторанного комплексу "Трипільське сонце" Лосєва Галина Іванівна;
  • голова правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України Опанащук Юрій Якович;
  • директор департаменту номерного фонду готелю "Ramada Encore Kiev" Серьожечкіна Крістіна Ігорівна.

Голови та члени екзаменаційних комісій відмітили фундаментальність, інноваційність тематики випускних кваліфікаційних робіт, високий рівень здобутих професійних компетентностей, якими протягом навчання в університеті успішно оволоділи студенти.

За результатами публічного захисту головами екзаменаційних  комісій  особливо відмічено креативність бізнес-ідей, інноваційність та практичну цінність випускних робіт (проектів) студентів:

  • Кужель Тетяни, Справцевої Марини (магістерська програма "Міжнародний готельний бізнес" з англійською мовою викладання);
  • Моторного Олександра, Садової Ольги (магістерська програма "Готельний і ресторанний менеджмент" з англійською мовою викладання);   
  • Солоп Дар'ї, Павлусь Катерини (магістерська програма "Готельний і ресторанний менеджмент");
  • Ілляш Марії, Маловичко Глорії, Якименко Альони (магістерська програма "Готельна і ресторанна справа").

Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу щиро вітає всіх магістрів та їх наукових керівників з успішним захистом і бажає подальших досягнень та перемог!

17.01.2018
42265
3454
остання редакція 22.01.2018
42265