logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету 2018: працюємо для нинішнього та майбутнього поколінь

Загальна інформація

День університету – свято, яке єднає усіх: студентів, випускників, викладачів, друзів університету та партнерів. Здається, що може бути спільного у людей, котрі навчалися на різних факультетах, спеціальностях, навіть у різних століттях?! Звичайно – всіх нас об’єднує любов до КНТЕУ.

Для усіх студентів та працівників, випускників та вступників, партнерів та друзів університету даний захід є справжнім святом під час якого відбувається безліч цікавих подій. Привітання, квести, фотозони, зустрічі, майстер-класи, тренінги, вікторини, неймовірний творчий концертний марафон, – різноманітна програма заходу створена саме для них!

А скільки гостей завітало на свято! Біля 350 випускників зареєструвалися на локаціях свого факультету, не враховуючи їх друзів та рідних. Окрім цього, на День відкритих дверей, котрий традиційно проводиться під час свята, завітали більше 200 майбутніх вступників, які потрапили на захоплюючу "екскурсію" університетом.

День університету урочисто відкрив випускник КНТЕУ 1972 року, доктор економічних наук, професор, академік Національної Академії педагогічних наук, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, заслужений діяч України, почесний доктор і професор університетів Угорщини, Польщі, Японії, Білорусії, Молдови, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі. Він від усього серця привітав зі святом випускників, студентів, співробітників щирими словами. "Ми працюємо для наших студентів: впроваджуємо нові освітні програми, англомовне навчання, сьогодні відкрили коворкінг та сприяємо усебічному розвитку студентства КНТЕУ, виховуючи нову еліту України", - зазначив ректор.

Зі святом університет привітав і голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Вадимович Заболотний, від якого гості також почули щирі слова захоплення КНТЕУ та корисні настанови на майбутнє.

Сердечні привітання отримав університет від випускника КНТЕУ, народного депутата України Борислава Юхимовича Берези, який зазначив, що пишається тим, що має диплом КНТЕУ та побажав наснаги усім студентам.

Партнерами університету є державні організації, зокрема, генеральний департамент з питань управління персоналом на державній службі Національного агентства України з питань державної служби. Його представник Наталія Олександрівна Алюшина подякувала за плідну співпрацю та висловила сподівання на майбутні спільні звершення.

На святі були також присутні гості та партнери Університету:

  • Дмитренко Наталія Володимирівна – Директор з маркетингу компанії "Аррікано", засновник та керівник проекту "Business2Students";
  • Москальов Андрій Анатолійович – СЕО освітньої платформи "Інтела", співорганізатор "Big Data Day: Universe" в КНТЕУ, резидент Канади;
  • Денисенко Михайло Олександрович – Президент громадської організації  "Асоціація випускників Київського національного торговельно-економічного університету";
  • Берзіна Світлана Валеріївна – Президент громадської організації "Жива планета";
  • Онищенко В’ячеслав Миколайович – директор операційного департаменту з виробництва ТОВ "ЕКО"

Анатолій Антонович вручив спортивну нагороду переможцям Спартакіади КНТЕУ серед факультетів. Цього року Кубок Спартакіади виборов ФМТП. У Спартакіаді серед співробітників представники ФМТП повторили успіх студентської збірної та теж стали першими. Отже, можна з впевненістю сказати, що це найспортивніший факультет КНТЕУ за результатами навчального року!

Хвилюючою була мить оголошення нового власника Кубку факультетів 2017-2018 н.р.. Чемпіонство отримав найяскравіший факультет - факультет торгівлі та маркетингу.

Гарною традицією на День університету став кулінарний конкурс студентського барбекю-2018 "Ліга чемпіонів КНТЕУ". З тематичної назви зрозуміло що присвятили його футбольному чемпіонату Ліга Чемпіонів, що відбувається цього року у Києві. 

Участь фестивалі взяли такі команди:

Оцінювали  Кулінарний конкурс  вельмишановне високомпетентне журі, наші гості, партнери та друзі:

  • Чуницька Любов Петрівна – Суддя Всесвітньої асоціації Кулінарної спілки, Неодноразовий  суддя Міжнародних конкурсів з кулінарного мистецтва, головний технолог-консультант мережі ресторанів "Естрагон", член правління ГО "Український кулінарний союз"
  • Локай Галина Адамівна – Суддя міжнародних змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва, власниця готельно-ресторанного комплексу "Ксенія"
  • Михайло Федорович Кравченко – Доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету, член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз"
  • Косар Олександр Васильович – Виконавчий директор Resto Spilnota-Resto Community
Місця на фестивалі барбекю розподілилися наступним чином:

Завершуючи урочисте нагородження Анатолій Антонович привітав студенство з відкриттям нового простору для творчої інтелектуальної креативної роботи. На відкриття коворкінгу KNUTE HUB завітали проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, Геннадій Заболотний та Борислава Береза.

Майстер-класи та презентації кафедр, які вражали своєю різноманітністю! До уваги гостей були представлені: майстер-клас "Купуй віртуально – захищай реально", Круглий стіл "Бренд-менеджмент в некомерційній сфері", школа маркетолога та рекламіста "покоління Z", англомовний тренінг "Step in Science", психологічний майстер-клас "Колір вашого настрою",  та багато інших.

Протягом усього дня тривали кулінарні майстер-класи від переможців Міжнародних кулінарних олімпіад та конкурсів, в яких із задоволенням взяли участь представники відокремлених структурних підрозділів КНТЕУ. Кулінарна команда Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ під керівництвом директора Губарєва Григорія Леонідовича здивувала учасників майстер-класу десертом з шоколадним куртом, сібасом з апельсиновим соусом та суфле зі шпинатом (Кучеренко О., Залевська К. - студенти ЖТЕК КНТЕУ).

Студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, переможці Міжнародного кулінарного фестивалю BestCookFest-2018 Kemalpasa - Ленський В., Марчук Ю.,  готували  пасти у "Тальятелле з білими грибами, мідіями і кропивою" та десерт "Суфле в шоколадному кошику на полуниці".

Чернівецький торговельно-економічний коледж КНТЕУ представив професійне приготування "Манного парфе з курагою та родзинками".

Неодноразові переможці міжнародних кулінарних конкурсів, студенти КНТЕУ 4 курсу спеціальності "Харчові технології" Венглінський О. та Грищенко О., під керівництвом доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Кочерги В. І. запропонували учасникам майстер-класу продегустувати "Форель припущену у суміші соусів" та "LeFity msgnon".

Майстер-клас відвідали випускники університету та вступники з батьками у рамках Дня відкритих дверей.

Квести Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених стали справжньою перевіркою на кмітливість. Правничий клуб товариства провів вікторину "Знавці економіки та права", у якій змагались 4 команди (2 особи в кожній).  Побудована вікторина за зразком брейн-рингу. Питання стосувались адміністративного права, права Європейського Союзу, конституційного, кримінального, цивільного й господарського права.

Перемогу у вікторині "Знавці економіки та права" здобули:

Науковим товариством КНТЕУ проведено інтелектуальну гру "Майбутній студент КНТЕУ" для вступників. Гра побудована на вирішенні різноманітних головоломок, за розв’язання яких абітурієнти отримували солодкі подарунки від КНТЕУ.

Організатором бізнес-гри "Екологічна монополія" виступив ЕкоКлуб. Суть гри полягала в тому, що світ ділиться на 6 материків (6 команд), які прагнуть розвинути власну економіку, при цьому забезпечити збереження навколишнього середовища. Континенти сплачують податки від стихійних лих, переоснащують заводи на користь довкілля, домовляються між собою шляхом переговорів, щодо подальшої співпраці з приводу зменшення шкідливого виробництва і багато іншого, що залишається поза кадром.

Перемогу в бізнес-грі "Екологічна монополія" здобули:

Науковим товариством КНТЕУ спільно із Радою студентського самоврядування ФОАІС проведено квест "Континенти знань". Квест містив не тільки інтелектуальні випробування: на уважність, кмітливість, випробування поліглота - але й перевірку спортивних навичок, бо наші студенти талановиті в усьому.

Перемогу в квесті "Континенти знань" здобули:
Переможцями квесту  організованого Радою студентського самоврядування КНТЕУ "СтудентВсе, окрім навчання" стали:

Переможців кулінарного фестивалю та інтелектуальних конкурсів привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна та вручила грамоти найкращим. 

Найкращі інтелектуали нагороджені подарунками від міжнародних аудиторських компаній Baker Tilly та Grant Thornton. З привітальним словом від компаній виступили представник Департаменту персоналу Baker Tilly Галина Христианінова та партнер департаменту аудиту Grant Thornton Остап Тарасович Олендій.

Наше свято було б не таким яскравим без партнерів Дня університету – 2018!

За довготривалу та плідну співпрацю та з нагоди Дня університету - 2018 було відзначено:

Титульних партнерів свята:

  • компанію "Епіцентр-К", в особі випускника КНТЕУ, члена наглядової ради університету, депутата Київської міської ради, заступника генерального директора компанії "Епіцентр-К"Володимира Валентиновича Гончарова;
  • групу компаній "Фокстрот", в особі директора з маркетингу Алевтини Белецької (подарунок компанії - сучасна екшн-камера була задіяна в зйомках випуску корпоративного телебачення КНТЕУ з нагоди Дня університету);
  • ФОП "Назаренко" - "Інтегровані управлінські рішення", безпосереднього учасника внутрішньої корпоративної системи управління освітнім процесом та фінансовою діяльністю університету, в особі Олександра Миколайовича Назаренка;
  • мережу спортивних клубів "СпортЛенд";
  • компанію "А5 сістемс".

Партнерів:

  • ТОВ "ПЕРША УКРАЇНСЬКА СУВЕНІРНА КОМПАНІЯ";
  • ТОВ "ГРАНТ ТОРНТОН ЛЕГІС";
  • ТОВ "БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА";
  • Національна мережа гіпермаркетів "FOZZY" (магазин  №4);
  • компанія "PetRus", ТМ "Домашнє свято".

За результатами безпрограшної лотереї від СпортЛенд, троє щасливчиків отримали сертифікати: на 1 місяць, на 3 місяці та на півроку! До речі, приємний сюрприз від титульного партнера заходу для всіх співробітників: перепустка до університету гарантує знижку 10% у мережі СпортЛенд! 

Згодом святкування продовжилося у неформальній атмосфері: гості свята прогулювалися рідним - проте оновленим університетом, його затишною територією, фотографувалися, та, спілкуючись зі студентами,  відчули той самий зв'язок поколінь.

Особливу атмосферу на святі забезпечило Навчально-виробниче об'єднання КНТЕУ: спеціально обладнана фуд-зона з різноманітними смаколиками була переповнена відвідувачами, за столиками збирались випускники різних поколінь та гості свята.

Вже традиційно до Дня університету фахівці кафедри технологій і організації ресторанного господарства пригощали всіх бажаючих фірмовими стравами – кашею та сосисками в тісті.

Дякуємо нашим партнерам за цінні подарунки, лотереї й увагу яку вони приділили нині вже нашому спільному святу! Ми переконані, співпраця й взаємодія практиків з університетом якісно вплине на стан освіти, відношення до працевлаштування як студентів й випускників  так і самих роботодавців!

Родинне свято КНТЕУ не могли не відвідати й структурні підрозділи університету, зокрема: Житомирський торговельно-економічний коледж, Вінницький торговельно-економічний коледж та Чернівецький торговельно-економічний колледж.

Щиро вітаємо університет зі святом!

Віват, випускники КНТЕУ! Університет, Віват!

До наступної зустрічі 25 травня 2019 року на Дні Університету!

26.05.2018
42265
6299
остання редакція 02.06.2020
42265