logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ФРГТБ на практиці в Туреччині

Загальна інформація

Успішно склавши весняну екзаменаційну сесію, студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, завдяки ініціативі та всебічній підтримці ректора університету Анатолія Антоновича Мазаракі, отримали унікальну можливість знайти застосування набутим теоретичним знанням та підвищити рівень професійної майстерності під час закордонної практики.

Близько 50 студентів спеціальностей "Туризм", "Туристичний менеджмент", "Готельно-ресторанна справа", "Готельний і ресторанний менеджмент", "Харчові технології" денної та заочної форм навчання гостинно зустріли кращі курорти та п’ятизіркові готельні комплекси Турецької Рив’єри – Akka Antedon, IC Green Palace, IC Residence, IC Santai, Kaya Belek, Sherwood Breezes Resort, Sherwood Dreams Resort, Sherwood Exclusive Kemer, Sherwood Greenwood. Протягом літа майбутні випускники КНТЕУ працюватимуть на посадах аніматорів, хостес, guest relation, рецепціоністів, офіціантів, барменів, набуваючи необхідних професійних практичних навичок.

Студенти, які вже поринули в атмосферу курортного сезону в сонячній Туреччині не приховують своїх вражень і захоплення.

Боса Наталія, студентка 3 курсу спеціалізації "Туристичний менеджмент":

"Я працюю на посаді хостес у IC Green Palace and Residence, але якщо бути точним, саме в IC Residence. Мої враження? Райське місце для відпочинку – це по-перше; по-друге, у перші дні роботи я дізналась дуже багато цікавої інформації стосовно роботи в туристичному бізнесі. Колектив – "космос!", іншого слова й підібрати важко. Українці, турки, киргизи…(від ред. – студенти вишів). Киргизи володіють турецькою мовою, вони вивчають її в університеті, а без турецької, якщо чесно, трохи тяжкувато, бо не всі турки, які тут працюють, володіють іншими мовами, крім рідної.

З гостями практикую англійську, постійно доводиться багато спілкуватись.

Ставлення головного менеджера готелю до нас ніби до власних дітей, бо, як він постійно повторює, він тепер відповідальний за нас. Умови проживання в моєму ложмані дуже гарні! Ми живемо в триповерховому таунхаусі, у кожній кімнаті по 2 дівчини, загалом в будинку 8 людей. Є холодильник, пральна машинка, знизу маленька кухня і гостьова кімната. Територія нашого ложману закритого типу, таких таунхаусів тут близько 15. Ще одним плюсом є те, що форму постійно перуть, кожного дня видають чисту і випрасувану.

Узагальнення: я дуже задоволена цьогорічною практикою!".

03.06.2018
456287
2497
остання редакція 11.06.2018
Vega