logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених

Загальна інформація

 У КНТЕУ відбулися загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених.  

Під час зборів 12 червня 2018 року було розглянуто питання порядку денного та ухвалено відповідні рішення: 

№ з/п

Питання порядку денного

Результати розгляду

1

Звіт голови Наукового товариства за 2017 - 2018 н. р.

Звіт затверджено

2

Затвердження оновленого складу Наукового товариства

Рішення прийнято

3

Щодо уточнення організаційної структури Наукового товариства

Рішення прийнято

4

Затвердження Плану заходів Наукового товариства на 2018/19 н. р.

План заходів затверджено

Перед початком засідання з вітальними й натхненними словами до членів Наукового товариства звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська, наголосивши на важливості взаємодії товариства та студентських наукових клубів між собою. Побажала натхнення та результативної роботи і плідної співпраці.

З теплими словами підтримки та вдячності за плідну роботу до членів Наукового товариства звернулась проректор з наукової роботи Світлана Володимирівна Мельниченко, наголосивши на тому, що вони є гордістю університету. Побажала Науковому товариству справжніх наукових звершень, вдалих проектів та перемог на славу Альма-матер.

За гідну працю впродовж останніх років були відзначені подяками та пам’ятними подарунками активісти Наукового товариства: Олексій Шпита, Владислав Уманців та Євгенія Бабич.

На зборах Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ були присутні й інші почесні гості, а саме: начальник відділу організації наукової роботи студентів та викладачів Марина Вікторівна Фокіна, заступники деканів з наукової роботи Даря Вікторівна Головіна (ФОАІС), Олена Олександрівна Васильєва (ФРГТБ), Ірина Василівна Лазебна (ФЕМП), завідувач кафедри обліку та оподаткування Олена Володимирівна Фоміна, координатор клубу "Start in ScienceНадія Юріївна Чикун, координатор клубу "Мудрість поколіньОлексій Васильович Полунін, голови РСС факультетів, зокрема: Марія Антоневич (ФОАІС), Олег Калініченко (ФМТП) та Ксенія Крутько (ФРГТБ).

Відповідно до Положення про Наукове товариство в Київському національному торговельно-економічному університеті до початку розгляду пунктів порядку денного було затверджено голову та секретаря, а також обрано лічильну комісію.

За результатами відкритого голосування затверджено звіт голови Наукового товариства за 2017-18 н. р. та прийнято рішення затвердити наступний склад Наукового товариства на 2018-19 н. р.

На зборах Наукового товариства також прийнято рішення щодо уточнення його організаційної структури та затверджено План заходів на наступний навчальний рік.

Бажаємо успіхів і здобутків на славу Альма-матер оновленому складу Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ!

12.06.2018
42265
2693
остання редакція 14.06.2018
Vega