logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Партнерство з установами, організаціями

Загальна інформація

КНТЕУ має партнерські відносини з органами державної та місцевої влади, організаціями, відомствами, службами, на базі яких проходить практика студентів з подальшим працевлаштуванням та  стажування викладачів, більшість з яких виступають партнерами освітніх програм:

  • Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство закордонних справ України; Міністерство інфраструктури України; Міністерство фінансів України та регіональні фінансові управління, Державна фіскальна служба та її структурні підрозділи; Державна казначейська служба України; Рахункова палата України; Пенсійний фонд України; Державна аудиторська служба України; Державна пробірна служба; Система технічного регулювання; Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів; Вищий Господарський Суд України; апеляційні суди України; Антимонопольний комітет України; центри з управління безпечністю товарів; громадські організації та асоціації; організації з експертизи товарів та послуг, Департамент кіберполіції Національної поліції України та інші.

Комерційні установи, з якими КНТЕУ має угоди про партнерство:

  • комерційні банки та фінансові біржі; підприємства оптової, роздрібної торгівлі й торговельні мережі; венчурні та інвестиційні компанії; центри інноваційного розвитку; підприємства з організації кейтерингових та вендингових послуг; девелоперські компанії; виробничі підприємства; готелі та заклади ресторанного господарства; туристичні агенції; HR-, рекрутингові агенції; рекламні, PR-агенції та прес-служби; брокерські агенції; страхові компанії; лізингові компанії; логістичні компанії; юридичні та консалтингові компанії; тощо. 

КНТЕУ співпрацює з ТОВ "АНТИПЛАГІАТ" з метою забезпечення високої якості професійної підготовки здобувачів вищої освіти, впровадження сучасних програмних засобів в організацію освітнього процесу, сприяння академічній доброчесності та підвищення якості освіти в цілому шляхом виявлення ознак плагіату в наукових та інших роботах.

Unicheck – сервіс, що став мейнстрімом серед ІТ технологій у галузі освіти у 2018 році.

Вже понад 4 роки сервіс пошуку запозичених частин тексту Unicheck допомагає покращити навчальний процес та став зручним інструментом для запобігання плагіату у вищій освіті. Застарілі форми навчання сприяють чітингу серед студентів, тож не дивно, що лише за 2018 рік кількість університетів, що вирішили використовувати антиплагіатні програми збільшилась на 20%. Водночас серед навчальних закладів, які впровадили Unicheck у 2017 році, було виявлено в середньому 14% плагіату в студентських роботах, а вже впродовж 2018 року цей показник знизився на 6%. Так за підсумками 2018 року сервіс Unicheck використовують більш як у 57 країнах світу, а число користувачів сервісу становить близько 1,5 млн, зокрема, у США — 615 тис., Іспанії — понад 120 тис., Бельгії — 146 тис. В Україні ж Unicheck вже застосовує понад 110 провідних закладів вищої освіти.
Ми пильно стежимо за мейнстрімом в ІТ технологіях у галузі освіти та задаємо тренд для інших. Ми увійшли до числа фіналістів престижної нагороди серед освітніх технологій, які вдосконалюють викладання та навчання для студентів "2018 Tech & Learning Awards of Excellence". Трьох головних призерів для кожної категорії премії 2018 року Tech & Learning Awards of Excellence буде оголошено в лютому 2019 року в м. Сан-Антоніо (штат Техас, США).
Щодня ми працюємо над удосконаленням можливостей сервісу Unicheck. Сервіс працює з текстами на 22 мовах у форматах PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, ODT, ODS, ODP, RTF, PAGES, TXT, HTM, HTML, Google Docs via Google Drive, а для перевірки однієї сторінки тексту необхідно до 20 секунд.
Місія Unicheck — підвищити якість освіти в Україні за рахунок впровадження принципів академічної доброчесності в університетську культуру та покращення академічної мотивації студентів та викладачів.
Зрозумілий та інтуїтивний інтерфейс, докладні звіти про текстові збіги та швидкий і якісний алгоритм пошуку збігів зробили Unicheck одним з найкращих продуктів у галузі освітніх технологій, які вдосконалюють викладання та навчання.



Унiверситет розширює i вдосконалює спiвробiтництво більше ніж із 100 закладами вищої освіти, мiжнародними центрами та установами 31 країни світу.

Здійснюється обмiн студентами та викладачами, зокрема:

  • Краківським, Познанським, Вроцлавським економічними університетами та Щецинським університетом (Польща);
  • Університетом Клермон-Овернь (м. Клермон-Ферран, Франція); 
  • Вищою європейською школою комерції «ESCP Europe» (м. Париж, Франція); 
  • Бізнес-школою «Ауденсія» (м. Нант, Франція);
  • Університетом Гренобль Альпи (м. Гренобль, Франція);
  • Університетом Парі-Ест Кретей (м. Париж, Франція);
  • Університетом Хоенхайм (м. Штутгарт, Німеччина);
  • Університетом прикладних наук Вюрцбург-Швайнфурт (м. Вюрцбург, Німеччина);
  • Університетом Центрального Ланкаширу (м. Престон, Англія);
  • та іншими ЗВО Західної та Центральної Європи.

Практикується проведення лекцiй, консультування студентiв, аспірантів iноземними викладачами, представниками посольств та інших міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Університет постійно залучається до розробки та реалізації міжнародних проектів як в рамках програм Європейського Союзу, так і в рамках співпраці з університетами-партнерами, з організаціями і державними установами багатьох країн Європи.

КНТЕУ активно бере участь у європейських програмах Темпус та останнім часом – Еразмус+. Університет нещодавно успішно завершив два масштабні проекти ТЕМPUS MODEP "Модернізація і розвиток професіоналізованих дисциплін" та продовжує участь у програмах ЄС Еразмус+ зі своїми давніми та новими партнерами. Вже діють або розпочинають свою дію 10 проектів Еразмус+ за участю КНТЕУ з них: 8 проектів КА1 напряму "Мобільність студентів, викладачів та персоналу", 1 проект КА2 "Стимулювання інтернаціоналізації досліджень шляхом запровадження системи забезпечення якості третього рівня вищої освіти у відповідності до європейських вимог" (C3QA) та Жан Моне Модуль "Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства"

Діють 9 програм англійською мовою викладання для українських та іноземних громадян за ОС "Магістр""Міжнародна економіка", "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", "Фінансовий менеджмент", "Міжнародний туристичний бізнес", "Туристичний менеджмент", "Торговельний менеджмент", "Готельний і ресторанний менеджмент", "Міжнародний готельний бізнес", "Фінансове посередництво", а також 2 програми за ОС "Бакалавр""Міжнародна економіка", "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності".

Навчальні програми забезпечують висококваліфіковані викладачі КНТЕУ та вчені європейських ЗВО – партнерів університету. Студенти цих програм мають можливість навчатися за кордоном, у тому числі паралельно з навчанням в КНТЕУ.


Партнери факультетів

Факультет економіки менеджменту та психології співпрацює з: 

  • Антимонопольним комітетом України, Союзом промисловців та підприємців України, профільними комітетами Верховної Ради України, Всеукраїнською асоціацією організаційних психологів та психологів праці, Інститутом психології НАПН України, Міністерством фінансів України, Міністерством соціальної політики України,  Департаментом у справах захисту прав споживачів, ПАТ "Універмаг "Дитячий світ", корпорацією "Фоззі Груп", "Метро", іншими потужними торговельними мережевими утвореннями та центрами соціально-психологічної роботи.

Факультет інформаційних технологій співпрацює з: 

  • Microsoft Україна, Департаментом кіберполіції Національної поліції України, компанією "EРАМ Systems Україна", ТОВ "Інтелект-Сервіс", Центром сертифікаційного навчання ТОВ "ПРОКОМ", групою компаній "BGS Solutions", ТОВ "Українські ком'пютерні технології", ТОВ "Лє Бутік", АТ "Ощадбанк", ТОВ "Center of Research & Development (CR&D)", AM Integrator Group, ROMAD, Intela Solutions, Linkos Group, Lizard Soft, IT Specialist, Громадська спілка "КІБЕРКОВЧЕГ", ITBIZ, Командне товариство "Львіворгсинтез", "Центрально-Європейський Інвестиційний Альянс", Інститутом телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України, провідними компаніями в галузі інформаційного бізнесу та програмного забезпечення, суб’єктами підприємницької діяльності тощо.

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу співпрацює з:

  • Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Державним підприємством "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"; ГО "Туристична Асоціація України"; Управлінням туризму Київської міської державної адміністрації, закладами ресторанно-готельного господарства та туризму: ТОВ "Прем’єр Інтернешнл", ВАТ "Готель "Прем’єр Палац", "Президент-готель", готель "RAMADA", "Inter Continental", "Баккара", "11 Mirrors", заміський клуб "Трипільське сонце", готель "Опера", "Братислава", підприємств туристичної індустрії: "Компанія "Європа–груп", "TPG", "Корал тревел", "ТUІ", закладів ресторанного господарства: мережа ресторанів "Козирна карта", ТОВ "Голден Паб", ресторан "Ренесанс", "Муракамі", "Мода Бар", "Томас", "Тарас", "Зодчий Київ", "Діксіленд".

Факультет торгівлі та маркетингу співпрацює з:

  • Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Державною фіскальною службою України, Спеціалізованою лабораторією з питань експертизи та досліджень, Торгово-промисловою палатою України, Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, Українською торговельною асоціацією, Міжнародним інститутом безпечності та якості харчових продуктів-Україна, мережею будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр-К", торговельними мережами "Фуршет", "Novus", "МЕТРО", "Ашан", "Технополіс", "Сільпо", "Фора", рекламними агенціями та ін.

Факультет фінансів та обліку співпрацює з:

  • Секретаріатом Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством фінансів України, Державною податковою службою України, Офісом великих платників податків Державної податкової служби України,  Державною казначейською службою України, Національним банком України, Національною комісією з державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг України, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку України, Рахунковою палатою України, Офісом фінансового контролю, місцевими фінансовими органами, Пенсійним фондом України, Інститутом демографії та соціальних досліджень ім. М. В. Птухи Національної академії наук України, комерційними банками, страховими та кредитними установами, недержавними пенсійними фондами тощо.

Факультет міжнародної торгівлі та права співпрацює з:

  • Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, Міністерством юстиції України, Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України, Міністерством фінансів України, Міністерством цифрових трансформацій України, Міністерством соціальної політики України, Антимонопольним комітетом України, Державною судовою адміністрацією України, Господарським судом м. Києва, Союзом промисловців та підприємців України, Торгово-промисловою палатою України, Національним антикорупційним бюро України, іншими органами державної влади та значною кількістю вітчизняних і транснаціональних компаній.

04.07.2018
433884
11655
остання редакція 30.03.2020
433884