logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарний конкурс від "Rest.Art.Kitchen": "The basic cookery course by profession cook"

Загальна інформація

У рамках проекту "Rest.Art.Kitchen" та за участю кулінарної студії "Su Shef" 13 липня 2018 року було проведено конкурс "The basic cookery course by profession cook". Учасники пройшли теоретичну та практичну підготовку. Підсумком стала презентація страв учасників курсу та їх оцінювання членами журі.

До складу журі увійшли:

  • представник від КНТЕУ директор Навчально-виробничого центру КНТЕУ "Rest.Art.Kitchen" Вікторія Ждан;
  • переможниця талант-шоу "Майстер шеф", випускниця Le Cordon Blued (Париж), дійсний шеф-кухар студії "Su Shef" Світлана Шептуха;
  • шеф-кухар ресторану "КазаН ДиваН" Володимир Єманов.

Високий рівень підготовки закріплено врученням сертифікатів про проходження курсу за підписом ректора КНТЕУ А. А. Мазаракі.

Мрієш стати професійним шефом у сфері кулінарії? Приєднуйся до школи смачних мистецтв КНТЕУ!

16.07.2018
42265
1866
остання редакція 16.07.2018
Vega