logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підписано Меморандум про співпрацю КНТЕУ з China Talent and Technology Center (КНР)

Загальна інформація

У рамках Симпозіуму з науково-технічного співробітництва та обміну фахівцями між м. Хучжоу (КНР) та м. Київ, який проходив 26 липня 2018 року в КМДА, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між кафедрою кібернетики та системного аналізу КНТЕУ та China Talent and Technology Center (CTTC).

Під час заходу з вітальним словом виступили: керівник організаційного Департаменту народного уряду м. Хучжоу Ган Вудонг; виконавчий директор China Talent and Technology Center Дун Шу; заступник начальника управління Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Наталія Ковалишина; директор ДП "Центр науково-технічної інформації та сприяння інформаційного розвитку України" Володимир Кочетков.

Китайська сторона продемонструвала презентацію міста Хучжоу – відомого центру інноваційного розвитку КНР. Зокрема, під час презентації були оголошені пільгові умови розвитку науково-технічного співробітництва із зарубіжними організаціями, вимоги щодо залучення провідних фахівців для обміну досвідом і проведення заходів науково-технічного співробітництва в м. Хучжоу. 

У симпозіумі брали участь представники Київського національного торговельно-економічного університету: від кафедри кібернетики та системного аналізу завідувач кафедри Роскладка А. А.; від кафедри туризму та рекреації професор Роскладка Н. О.; від кафедри програмної інженерії та інформаційних систем доценти Палагута К. О., Рассамакін В. Я., Рзаєва С. Л. 

У процесі переговорів китайська делегація виявила зацікавленість щодо співробітництва в галузі Data Science, Data Mining, Big Data, математичного та комп’ютерного моделювання, бізнес-аналітики. Результатом переговорів і стало підписання меморандуму про співпрацю.

Захід було проведено за сприянням та участю представників Міністерства освіти і науки України та Київської міської державної адміністрації. Метою симпозіуму став розвиток наукової співпраці між Україною та Китаєм, залучення наукового потенціалу українських вчених для обміну досвідом з китайськими колегами. У симпозіумі брала участь делегація народного уряду та керівників інноваційних підприємств м. Хучжоу з 13 осіб.

Сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю підприємств та організацій м. Хучжоу з Київським національним торговельно-економічним університетом у рамках взаємовигідного співробітництва.

26.07.2018
42265
2343
остання редакція 27.08.2018
Vega