logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ФМТП завітали на День відкритих дверей до Головного територіального управління юстиції у м. Києві

Загальна інформація

У Головному територіальному управлінні юстиції у м. Києві відбувся День відкритих дверей для студентів правничих факультетів національних вузів. До заходу 18 вересня 2018 року долучилися й студенти факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету разом із заступником декана ФМТП Гончаровою Юлією Анатоліївною, доцентом кафедри міжнародного публічного права Альонкіним Олексієм Анатолійовичем та доцентом кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права Можайкіною Оленою Станіславівною.

Майбутні юристи дізнались про специфіку роботи юстиції на різних локаціях. Зокрема, були представлені напрямки нотаріату, державної виконавчої служби, Управління персоналу, Управління судової, аналітично-правової роботи та міжнародного співробітництва, Управління фінансового та матеріально-технічного забезпечення, Управління державної реєстрації та відділів Державної реєстрації актів цивільного стану, Управління нормативно-правових актів, систематизації законодавства, правової роботи, правової освіти та ін.

Під час заходу студенти мали нагоду отримати святкове свідоцтво про шлюб, спробувати посвідчити довіреність у нотаріуса, розібратись у процедурі виконання рішень суду, ознайомитись із реєстрацією громадських організацій та друкованих засобів масової інформації. Також працювала креативна фотозона з хештегами #МінЮст, #Столична_юстиція, #ЯМАЮПРАВО! та відбувались правові вікторини.

Окрім цього, студенти отримали змогу поспілкуватися з заступником Міністра юстиції України Іванною Смачило та начальником Головного територіального управління юстиції у м. Києві Куценком Станіславом Ігоровичем.
 

18.09.2018
42265
1431
остання редакція 28.05.2019
43220