logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Директор Департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської Регіональної Дирекції АХА провів лекцію для студентів ФФБС

Загальна інформація

Директор Департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської Регіональної Дирекції АХА Страхування Шуляк Дмитро 20 вересня 2018 року провів лекцію "Cучасні канали збуту страхових продуктів на ринку України" для студентів магістратури факультету фінансів та банківської справию Допомагала йому випускниця 2015 року ФФБС спеціалізації "Фінансове посередництвоГоловачева Анна, начальник відділу автострахування Департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської регіональної дирекції АХА Страхування.

В лекції взяли участь заступник декана ФФБС Ружицький І. С., доцент кафедри банківської справи Аванесова І. А. та ст. викладач кафедри банківської справи Нетребчук Л. О.

Під час лекції спікер зосередився на актуальних на сьогоднішній день на ринку страхових послуг України каналах продажу продуктів. Відзначив, що найбільш ефективними виявилися наступні канали: через страхових агентів та створення агентської мережі, страхових брокерів, банківські установи, автосалони, а також шляхом прямих продажів та крос-продажів. Значна увага була приділена виникненню проблемних ситуацій під час реалізації страхових продуктів в реаліях України та порівнянню їх з зарубіжним досвідом. Крім того, лектор поділився власним досвідом роботи в страховій компанії та надав слушні поради щодо захисту прав клієнтів і страхових компаній при настанні страхових випадків.

Вагоме місце під час лекції було виділено питанням підбору персоналу страховими компаніями, зазначено якими якостями та знаннями повинен володіти випускник, щоб мати успішну кар’єру в страховій компанії. Також Дмитро відповів на питання студентів, а також запросив їх на роботу до страхової компанії АХА.

Кафедра банківської справи щиро вдячна представникам компанії АХА Страхування за проведену лекцію.

20.09.2018
42265
1732
остання редакція 24.09.2018
42265