logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Делегація Словаччини: відкрито нову магістерську програму "Міжнародна бізнес-аналітика"

Загальна інформація

Київський національний торговельно-економічний університет 4 жовтня 2018 року відвідала делегація Словаччини на чолі з Генеральним консулом Словацької республіки в Києві Мар’яном Балажем.

Разом із Консулом до КНТЕУ прибули: Любіш Цибак – завідувач відділу управління інформатики Вищої школи економіки та менеджменту (м. Братислава), Маріо Леловскі – Перший віце-президент Словацької асоціації інформаційних технологій та Перший віце-президент Національної спілки роботодавців Словаччини.

У залі ректорату відбулася зустріч словацької делегації з професорсько-викладацьким складом та студентами факультету обліку, аудиту та інформаційних систем на чолі з деканом факультету Олександром Харченком.

Урочисту зустріч відкрив координатор міжнародної магістерської програми від КНТЕУ, завідувач кафедри кібернетики та системного аналізу Андрій Роскладка.

Гості університету виступили з презентацією програми.

Пан Маріо Леловскі наголосив на значному дефіциті фахівців сфери аналітики та інформаційних технологій у Європі і, зокрема, у Словаччині; розповів про фінансову підтримку Національної спілки роботодавців Словаччини в підготовці ІТ-фахівців.  

Пан Любіш Цибак ознайомив з основними кроками реалізації спільної магістерської програми.

На численні питання викладачів і студентів гості відповіли разом зі студентом Нізамі Алієвим, який навчається на другому курсі магістратури в Братиславі.

Активну допомогу в спілкуванні із зарубіжними партнерами надали викладачі англомовних магістерських програм КНТЕУ – доцент кафедри кібернетики та системного аналізу Олена Іванова та заступник декана ФОАІС Дар’я Головіна.

Із заключним словом виступили Генеральний консул Словацької республіки Мар’ян Балаж та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Валерій Сай.

Результатом зустрічі стало підписання Угоди про співпрацю щодо відкриття на базі освітньої програми "Економічна кібернетика" спільної україно-словацької магістерської програми "Міжнародна бізнес-аналітика".

Наразі заплановано переговори щодо подальшої співпраці зі словацькими партнерами в напрямку розширення переліку спеціальностей КНТЕУ для участі в спільних магістерських програмах.

04.10.2018
42265
3893
остання редакція 08.10.2018
Vega