logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас від "Business2Students": операційний директор Watsons Ukraine Анна Савельєва поділилася досвідом

Загальна інформація

Другий майстер-клас у межах проекту "Business2Students" сезону осінь-зима 2018 відбувся 9 жовтня в KNUTE HUB. Спікером виступила Анна Савельєва – операційний директор Watsons Ukraine, яка розповіла все про трансформації та як стати кращим, а отже, дорожчим на ринку.

Анна звернула увагу студентів на дуже важливі речі та виділила декілька інсайтів:

  • Сучасний світ (VUCA) нестабільний, тривожний і непередбачуваний. "Так, вже нічого не буде, як раніше. Але ці якості можна зробити позитивними і змінити своє ставлення".
  • Команда і час - ось найважливіші критерії успіху компанії. З хорошими людьми за короткий термін можна досягти цілей. "Так, ідея може багато разів змінитися. Так, на жаль, не завжди може бути фінансування (стикалася з таким). Але якщо є відмінна команда і її робота актуальна, то успіх буде!".
  • Hard skills - корисні, але повинна бути гармонія між ними і soft skills.
  • Люди як супергерої. У кожного свій талант. Ми повинні тільки вчасно знайти в собі те, що нам подобається робити і бачити це в інших.
  • Перемагати потрібно не когось, а себе. Не варто гнатися за рейтингом. Високий рейтинг – добре, але не варто робити його сенсом життя.
  • Коли, ми слухаємо історії успіху, ми тільки отримуємо повідомлення. Історії ж невдач змушують аналізувати. Саме такі кейси - поле для нових ідей.
  • Корисні навички сучасності: комунікація з людьми, ініціативність, гнучкість, вміння адаптуватися до будь-яких умов, бути різнобічним, креативність і допитливість. "Багато хто бачив, як падають яблука. Але тільки один придумав закон Ньютона".
  • І, звичайно ж, книги читати корисно. Але, прочитавши, теж треба критично мислити.

Енергетика заходу просто охоплювала кожного присутнього!

Анна ж передає естафету Олександру Кучеруку – Head of product освітнього проекту "Суперлюди" (Fedoriv), який завітає до КНТЕУ вже 23 жовтня.

Реєстрація 

09.10.2018
42265
1128
остання редакція 10.10.2018
Vega