logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

У межах заходів "Rest.Art.Kitchen" розпочався курс "Food for life"

Загальна інформація

У межах "смачних" заходів від "Rest.Art.Kitchen" розпочався курс "Food for life", спікерами якого є: президент асоціації ліги фітнес-дієтологів нутріціологів України, коуч здорового способу життя Владислав Сластін та персональний кухар, засновник гастрономічного проекту "Finger food bar" Кирило Жданов.

День розпочався з лекції, на якій Владислав розповів, як їсти все без шкоди для здоров'я, як долати втому тощо, використовуючи звичайну воду, та як дізнатися щоденну норму їжі. Учасники ставили питання та отримували повні відповіді лікаря-дієтолога.

На учасників також чекав майстер-клас від Кирила, на якому вони дізналися технологічні режими приготування, користь правильно обраних продуктів. Навчилися готувати салат із буряком та авокадо з гарбузовою заправкою, товстолоба в місо-маринаді та гарбузовий крем-суп у трьох інтерпретаціях.

До речі, навіть ті, кому гарбуз не подобався з дитинства, відкрили його для себе з іншого боку.

Кулінарна студія "Rest.Art.Kitchen" розпочала справжню революцію в смаках!

Долучайся до наступних майстер-класів курсу, якщо дбаєте про себе та про своє здоров’я!

09.10.2018
42265
1040
остання редакція 28.05.2019
43220