logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Посвята в першокурсники в гуртожитку №6

Загальна інформація

Дружба подвоює радості і скорочує наполовину прикрості
Френсіс Бекон

Саме з такими словами йде по життю студент КНТЕУ. Чому? Тому що студентство дарує безліч знайомств, а між них ти і знаходиш справжніх друзів.

Гуртожиток є одним з тих місць, де зав’язується найщиріша дружба. Розуміючи це, представники РСС гуртожитку №6 для посвяти своїх наймолодших мешканців у першокурсники вирішили обрати тематику всім відомого американського серіалу "Friends".

Підготовка до свята – це його основна частина, і саме цей етап вразив своєю дружністю та теплом, напевне, саме це і було ключовим моментом для того, щоб кожен отримав частинку тепла від нашого заходу. Надзвичайно приємною виявилась кількість мешканців гуртожитку, які брали участь у підготовці, і тепер, коли все позаду, розумієш, що з такими людьми можна втілювати будь-які проекти в реальність, з ними, як-то кажуть: "І в вогонь, і в воду".

Декорації, якими був оздоблений дім студентів ФОАІС, ФМТП та ФФБС, вразили не тільки масштабністю, а й надзвичайною продуманістю. Впевнені, що після свята вони ще довго будуть радувати студентів, які кожного ранку поспішають на пари.

Дуже приємно, що мешканці підтримали дрес-код нашої вечірки – піжами. Найоригінальніші студенти з найяскравішими представленнями своїх піжам отримали пам'ятні призи. Проте це був не єдиний конкурс, адже  весь вечір у кожного студента була можливість проявити себе та отримати смачні та корисні подарунки. Також було проведено нагородження найактивнішого фоловера наших соціальних сторінок. Приз вручено особисто головою РСС гуртожитку Вікторією Туз.

Провівши такий цікавий та важливий для кожного першачка захід, хочемо зазначити, що в нашому гуртожитку є багато творчих, ініціативних та неординарних людей, з якими всі наші ідеї буде втілено надалі.

Окрему подяку хотіли б висловити адміністрації університету та гуртожитку, а також РСС КНТЕУ, які розділили всі емоції разом з нами.

Рада студентського самоврядування гуртожитку №6 сподівається щоразу бачити все більше й більше глядачів на наших заходах, адже саме такі вечори зближують студентів, розкривають таланти, загартовують дух та формують гідних студентів КНТЕУ.

Туз Вікторія, Мельник Дарія
РСС гуртожитку №6

09.10.2018
433884
1425
остання редакція 28.05.2019
43220