logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дебют першокурсника - 2018: золото перемоги здобув вогняний ФФБС

Загальна інформація

Святковий день відкриття молодих талантів "Дебют першокурсника-2018" прогримів 26 жовтня й визначив переможців, ними цього року став факультет фінансів та банківської справи.

Головний організатор свята, випускник Київського національного торговельно-економічного університету, ректор Анатолій Антонович Мазаракі традиційно відкрив свято: «Університет живе традиціями й одна з найяскравіших – Дебют першокурсника. Завдяки такому заходу молодь має змогу проявити свої таланти, а ми бачимо, хто прийшов до стін університету, хто буде "жити" в університеті протягом свого студентського періоду. Є ще одна мета - ви прийшли знайти ціль у житті, знайти себе. Ви прийшли за знаннями. Університет мусить вас об’єднати, навчити жити в дружній команді, а Дебют якраз втілює цю мету в реальність. Я радію за вас. Відчуваю, сьогодні буде феєричне свято до якого готувалися Ви – молоді таланти».

Два місяці підготовки Дебюту добігли кінця. Результат восьми тижнів завзятих тренувань оцінювало висококваліфіковане незалежне журі:

  • Андрій Гуцал – фіналіст телепроекту "Танцюють всі - другий сезон", "Майданс – третій сезон", режисер-постановник талант-шоу України та зарубіжжя;
  • Сергій Макієнко – лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, соліст Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва;
  • Ольга Басович – стиліст фешн-індустрії, візажист, викладач;
  • Ольга Верховенко -  кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри хореографії Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв та Національного університету фізичного виховання і спорту України;
  • Ірина Астахова – стиліст ТВ-шоу та концертних програм, дизайнер-модельєр;
  • Максим Кравець - автор та актор гумористичного проекту "#шоуюри" з Юрієм Горбуновим, фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі "ICTV", кіноактор та кіносценарист, резедент "Ukrainian Stand-Up Agency".

Командам слід було вразити незалежне журі у трьох номінаціях:

  • "Вокал". Завдання конкурсу – відтворити музичну композицію українською мовою. Усі команди, що особливо вразило журі, окрім чудової вокальної підготовки, підготували неабиякі режисерські постановки, зокрема – хореографічні. Місця в першому конкурсі розподілилися таким чином: 

IV місце – ФОАІС
III місце – ФТМ
II місце – ФРГТБ та ФМТП
I місце – ФФБС та ФЕМП

  • "Студентський театр естрадних мініатюр" (СТЕМ) мав на меті розсмішити публіку, використовуючи тему привітання "КНТЕУ- це бренд", та традиційно відбувся у форматі "фрістайл-привітання". Найвдаліше жартували такі команди:

IV місце – ФМТП
III місце – ФРГТБ та ФОАІС
II місце – ФЕМП
I місце – ФФБС та ФТМ

  • Не секрет, що найвражаючою своїм масштабом та красою є номінація "Хореографія". Журі, окрім вимог до хореографії, повинно було оцінити ідейність номеру, оригінальність підходу до виконання та загальне враження й атмосферу, що танцівники передавали публіці, використовуючи мову тіла. Попри складний вибір, місця розподілилися так:

IV місце – ФЕМП, ФОАІС, ФМТП
III місце – ФРГТБ
II місце – ФТМ
I місце – ФФБС

За підсумком балів переможцем "Дебюту першокурсника – 2018" став "золотий" ФФБС. Переможців урочисто оголосила проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна. Від імені ректора Анатолія Антоновича вона подякувала за енергію і щирість, що вирували на сцені, та привітала всіх з тим, що попри конкурсну спрямованість свята, сьогодні перемогла дружба і доказом є реакція груп підтримки на виступи команд-суперників. Вона подякувала наставникам за те, що прийняли в родину КНТЕУ таких чудових "дебютантів", і подякувала суддям за справедливу та високу оцінку.

Два місяці підготовки Дебюту завершилися. Це були 9 тижнів завзятих тренувань, протягом яких учасники стали справжньою родиною. Цей період дебютанти будуть згадувати зі сльозами на очах, безумовно, як найкращий період студентських років. Сьогоднішній концерт – це фінальна зупинка в незабутній подорожі під назвою "Дебют першокурсника-2018".

Вітаємо золотих феніксів ФФБС і дякуємо за те, що Дебют першокурсника нині є уособленням КНТЕУ!


26.10.2018
42265
4193
остання редакція 29.10.2018
Vega