logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне заняття до одного із найбільших підприємств торгівлі "Ашан Райдужний"

Загальна інформація

Осінь – гарна пора для навчання студентів та закріплення на практиці знань, що має свої особливості та певні "секрети" в різних підприємствах. Їх здобуття є запорукою успіху у майбутньому та побудови ефективних комунікацій – завдяки проведенню виїзних занять та екскурсій до вітчизняних підприємств. 8 листопада 2018 року студенти 3-го курсу ФМТП освітньої програми "Менеджмент ЗЕД" в межах вивчення дисципліни "Менеджмент" провели традиційне виїзне заняття із доцентом кафедри менеджменту Вікторією Валентинівною Хмуровою у одному із найбільших гіпермаркетів у м. Києві – "Ашан Райдужний", що є стратегічним партнером кафедри менеджменту.

Сьогодні торговельна мережа Ашан працює під гаслом "Змінюємо життя з новими принципами роботи: Довіра, Партнерство, Розвиток!", що об’єднують відважних комерсантів, професіоналів своєї справи, спеціалістів різноманітних сфер діяльності, які можуть розвиватися завдяки проявленню індивідуальної ініціативи, вмінню приймати рішення та автономності. 

Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією розвитку підприємства, його структурою, системою управління, особливостями підбору персоналу та вимогами до персоналу. Студенти мали змогу побачити, як працюють менеджери відділу закупівель, ознайомитися з унікальною системою контролю сектору кас, технологічним процесом м’ясного цеху, відвідати пекарню та цех кондитерських виробів. Представники Ашану поділися досвідом роботи у гіпермаркеті та залюбки відповіли на всі питання студентів.

Наприкінці екскурсії студентам було презентовано можливості професійної реалізації та перспективи кар’єрного зростання в мережі гіпермаркетів "Ашан".

Щиро дякуємо керівництву підприємства за надану можливість проведення цікавої пізнавальної екскурсії і сподіваємося на наступні зустрічі!

07.11.2018
42265
1234
остання редакція 29.05.2019
43220