logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Збірні КНТЕУ перемогли на чемпіонаті України з перетягування канату

Загальна інформація

Переможними результатами завершилась участь команд КНТЕУ в чемпіонаті України серед студентів, кубку України та кубку м. Києва з перетягування канату, що відбувся 18 листопада 2018 року.

Від КНТЕУ брали участь одразу три команди: дві чоловічи збірні та одна жіноча.

Загалом на чемпіонаті брали участь 7 жіночих команд, тому змагання проходили по колу. Команда нашого університету отримала впевнену перемогу в шести поєдинках і посіла перше місце. Традиційно жіноча збірна КНТЕУ конкурувала зі  срібними призерами минулого чемпіонату – спортсменками команди НУБІПЮ проте й цього разу нашим дівчатам вдалося перемогти.

Для перемоги чоловічої збірної довелося змагатися з 14 командами. Загалом участь взяли 15 команд з шести областей України, тому змагання проводилося одночасно в двох підгрупах. У першій підгрупі команда КНТЕУ-1 посіла перше місце і вийшла до півфіналу. Команда КНТЕУ-2 в другій підгрупі поступилася чемпіонам України минулого сезону команді НУБІП і вийшла до півфіналу з другого місця. У першому півфіналі команда НУБІП здолала срібних призерів минулого сезону СК "Жашків", у другому півфіналі КНТЕУ-1 поборола КНТЕУ-2.

Таким чином у боротьбі за ІІІ-ІV місце наша друга команда поступилася "важчій" і досвідченішій команді Жашкова (у перетягуванні канату чоловіча команда має важити не більше 720 кг, а наші спортсмени мали запас у 25 кг, що негативно вплинуло на перебіг поєдинку). Проте, зайнявши 4 місце у загальному заліку, КНТЕУ-2 отримали бронзові медалі студентського чемпіонату України.

У фіналі наші атлети з першої чоловічої команди (КНТЕУ-1) впевнено здолали опір команди НУБІП у двох пулах і стали чемпіонами серед студентів та володарями кубків України та Києва.

Дякуємо студентському тренеру Цибровському Артему, наставнику та спонсору Новікову Олексію, капітанам команд Поплавському В’ячеславу та Пінчук Каріні, а також старшим викладачам кафедри фізичної культури КНТЕУ О. В. Черепову та А. А. Пивоварову за підготовку висококласних спортсменів у такі короткі строки.

Пишаємось нашими студентами! І точно знаємо – вони зможуть все!

До нових перемог!

18.11.2018
42265
2184
остання редакція 20.11.2018
42265