logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нове партнерство: підписано меморандум про співпрацю з Національною академією державного управління при Президентові України

Загальна інформація

З метою залучення Національної академії державного управління при Президентові України до розроблення, запровадження та якісного виконання студентами КНТЕУ освітньо-професійних програм у галузі знань "Публічне управління та адміністрування", 19 листопада  2018 року було підписано меморандум про співпрацю з НАДУ.

Меморандум підписали ректор Анатолій Антонович Мазаракі та президент Національної академії державного управління при Президентові України Василь Степанович Куйбіда.

Під час церемонії  були також присутні Л. А. Пашко -  професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, Н. В. Бартош - начальник управління комунікативними зв'язками Національної академії державного управління при Президентові України, Н. В. Притульська - перший проректор з науково-педагогічної роботи, декани, керівники підрозділів, викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і студенти університету.

Ректор Анатолій Антонович Мазаракі підкреслив: "Сьогодні ми укладаємо меморандум, у який закладено нові ідеї та сподівання, партнерські відносини з підготовки майбутніх державних службовців, участь у навчальному процесі, освітні та наукові дослідження". Пан ректор висловив переконання щодо ефективного розвитку партнерства.

Президент Василь Степанович Куйбіда висловив взаємні слова вдячності, поділився планами Академії щодо співпраці, зазначив, що здійснення в Україні структурних реформ, зокрема: державного управління, державної служби, місцевого самоврядування та територіальної організації влади - вимагає високого рівня професійної компетентності та професійного розвитку державних службовців, посадовців органів самоврядування.

Дякуємо нашим партнерам за зустріч, сподіваємось, що це стане початком продуктивної спільної дороги в майбутнє!

19.11.2018
42265
1871
остання редакція 20.11.2018
42265