logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Різноманіття бісквітів від кафедри технології і організації ресторанного господарства

Загальна інформація

Майстер-класи від кафедри технології і організації ресторанного господарства стали доброю традицією і користуються популярністю серед студентів та викладачів.

28 листопада 2018 року відбувся майстер-клас доцента кафедри Анжеліки Медведєвої "Бісквіти: від традицій до сучасності", на якому вона продемонструвала, як готуються різні види бісквітів: бісквіт основний, бісквіт "Червоний оксамит", кап-кейки і кейк-попси.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ к.т.н., доц. С. Л. Шаповал.

На початку зустрічі слухачам надали інформацію про види бісквітів та особливості їх приготування,  цікаві історичні факти виникнення бісквітів, а також зазначили відмінності традиційних бісквітів від сучасних.

Доценту Медведєвій А. О. під час проведення майстер-класу допомагали студенти 4 курсу 6 та 15 груп: Павлюченко Валентина, Степа Ірина, Клеомітес Влад, Бабич Олег, Марченко Микола та Олексієнко Максим.

Панувала позитивна та творча атмосфера. Вироби, представлені на дегустацію, були смачними, яскравими та сподобалися всім присутнім.

Чекаємо на нові зустрічі!

28.11.2018
42265
1084
остання редакція 29.05.2019
43220