logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Проект #GlobalMentoryInstitute: місія здійсненна!

Загальна інформація

Щотижня два місяці поспіль студенти кращого економічного університету країни - Київського національного торговельно-економічного університету мали можливість стати слухачами великих відкритих лекцій, унікальних воркшопів та індивідуальних наставницьких програм від кращих спікерів країни.

З відкритою душею і серцем на зустріч зі студентами прийшли ТОР-менеджери найбільш інноваційних бізнес-компаній країни з реального сектору економіки - щоб поділитися з ними власним управлінським досвідом та професійними секретами!

Започаткований за ініціативи міжнародного експерта та економіста Ігоря Гарбарука освітній проект "GLOBAL MENTORY INSTITUTE" надав студентам та викладачам Університету можливість особистого спілкування в форматі "face-2-face" з:

  • віце-президентом міжнародного інвестиційного фонду "SigmaBleyzer" в Україні та аграрної компанії "AgroGeneration", і членом Національної Ради Реформ Владиславою Магалецькою;
  • керуючим партнером міжнародної корпорації "ArtBuild Hotel Group" Олексієм Євченко;
  • керівником департаменту продажу компанії  "Агромат" Оксаною Кабацій та керівником HR-департаменту компанії “Агромат” Оленою Іпатовою;
  • незалежним членом Наглядової ради АБ "УКРГАЗБАНК" та членом Наглядової ради  ПАТ "Укрпошта" Оксаною Волчко;
  • генеральним директором автомобільної групи компаній ”VIPOS”  Віктором Постельніковим;
  • генеральним директором компанії “INKERMAN UKRAINEАнною Горкун;
  • керівником Департаменту креативного маркетингу і комунікацій компанії "TARYAN GROUP" Ніною Міщенко.

Енергетика цих зустрічей була настільки теплою і душевною, що спікери ділилися зі своїми слухачами не тільки власними бізнес-навичками, але й настільки особистими почуттями - якими можна поділитися тільки в компанії близьких і відданих друзів.

4 грудня 2018 року проект #GlobalMentoryInstitute був завершений особистою лекцією його засновника – Ігора Гарбарука.

У дружній і вже практично сімейній атмосфері Спікер та слухачі спілкувались про:

  • інновації та ключові тренди в сфері торгівлі;
  • те, як їм, рівняючись на бізнесменів-практиків що стали їхніми менторами на час проекту - самим відбудуться в якості видатних особистостей та професіоналів;
  • те, як негативні тенденції в економіці країни перетворити у власні переваги і перспективи становлення в якості підприємців.

Молодому поколінню вкрай необхідно паралельно зі здобуттям теоретичних знань мати можливість отримання тих дієвих навичок, що стануть їм у нагоді під час власної професійної діяльності в реальному секторі економіки Країни.

І саме цю можливість, завдяки таким освітнім проектам як “GLOBAL MENTORY INSTITUTE”, надає своїм студентам Київський національний торговельно-економічний університет!

04.12.2018
433884
1342
остання редакція 05.12.2018
42265